Solgt
Billeder
Kort

Oldvejsparken 142, Gevninge, 4000 Roskilde

I det populære Gevninge finder du dette charmerende rækkehus. Gennem hoveddøren kommer du ind i en god fordelingsentré med indbyggede skabe. Herfra er der adgang til et flot Kvikkøkken i lyst træ, med undersænket vask i bordpladen. Huset har et dejlig lyst flisebelagt badeværelse med toilet, brusekabine og vaskemaskine. Der er flotte parketgulve i hele huset.

Huset byder endvidere på to gode værelser og en spisestue, der også kan indrettes som værelse. Huset lyse opholdsstue vender ud mod den fantastiske have. Fra stuen er der adgang til en overdækket terrasse, hvorfra man kan nyde den parklignende kuperede have på mere en 1000 kvm med stendiget, træer og buske. En så stor og flot have må siges at være helt usædvanligt for et rækkehus.

Carporten der hører til huset, men som ikke ligger på grunden, er placeret perfekt i forhold til adgang til huset. Med til ejendommen hører endvidere et opbevaringsrum, placeret i bebyggelsens fælles varmerum.

Huset er placeret i et børnevenligt område, tæt på grønne områder med plads til leg. Du har kun få minutters kørsel til Roskilde og på 35 minutter er du i København. Bussen holder lige om hjørnet, ligesom skole og idrætsfaciliteter er tæt på.

Kontakt os gerne på tlf. 25 555 222 hvis du har spørgsmål eller kunne tænke dig en fremvisning.


Boligtype
Rækkehus
Kontantpris
1.890.000 kr.
Tjek boliglån
Boligareal
99 m2
Grundareal
1052 m2
Antal rum
4
Byggeår
1974
Ejerudgift pr. md.
3.874 kr.
Energimærke
C
Sagsnummer
38RR-000253

Kontakt os

Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Solgt
Billeder
Plantegning
Kort

Nygårdspark 11, 3520 Farum

På en af de bedste beliggenheder i Nygårdspark, finder du dette charmerende rækkehus i to plan på 114 velindrettede kvadratmeter.

Fra parkeringspladsen går du ind gennem den charmerende røde havelåge – langs med husets svensk-røde træskur og op til hoveddøren. Allerede nu mærker man at her er et kvarter hvor, det i den grad er lykkedes arkitekten at få sjæl og hygge med ind i boligen og området.

I stueetagen kommer du fra entréen ind i den store stue, der med de store vinduespartier mod haven, er fuld af lys. Fra stuen er der adgang til en fuldstændig ugeneret overdækket terrasse og videre adgang til den hyggelige have afskærmet af hække.

Sælger har i december 2017 indrettet et lækkert lyst køkken med Bosch hvidevarer bestående af indbygget opvaskemaskine, indbygget køl/frys, ovn og induktionskogeplade. Endvidere er køkkenet udstyret med Grohe ”kogende” vandhane, således at der ud over koldt og varmt vand også kan tappes kogende vand fra samme blandingsbatteri.

Fra entréen er der også adgang til gæstetoilet samt huset flotte trappe til første sal.

Første sal består af fire gode værelser, hvor man fra det store soveværelse og et af de mindre værelser, har adgang til en stor balkon, der med dette hus’ beliggenhed, forskudt i forhold til de andre huse, giver en flot udsigt ud over det grønne område.

På første sal finder du også huset badeværelse, velindrettet med toilet, kar og brus, samt praktisk vaskesøjle bestående af tørretumbler og vaskemaskine. Badeværelset er med gulvvarme. Fra 1. sal er der adgang til stort godt loftrum med mulighed for opmagasinering, ligesom der under trappen i stueetagen er et godt depotrum.

Denne bolig er ideel for børnefamilien – gode udenoms arealer med legeplads og stisystemer direkte til skole, idræt, transport butik mv.


Boligtype
Rækkehus
Kontantpris
3.095.000 kr.
Tjek boliglån
Boligareal
114 m2
Grundareal
163 m2
Antal rum
5
Byggeår
1980
Ejerudgift pr. md.
3.548 kr.
Energimærke
C
Sagsnummer
38RR-000242

Kontakt os

Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Solgt
Billeder
Kort

Toppen 155, Himmelev, 4000 Roskilde

Flot, nyere rækkehus opført i 2016 på en 152 kvm grund og rummer et samlet boligareal på 123 kvm.

Her bliver du en del af bofællesskabet som er bygget fra nyt som kædehuse i forskellige størrelser med tilknyttede fælles bygninger og fælles installationer.

 Boligerne er bygget så energibesparende som muligt i miljørigtige velafprøvede materialer og er tilstræbt – som minimum – at være inden for retningslinjerne af EU’s 2020 krav.

Det er foreningens  fomål at drive og vedligeholde fælles bygninger, fælles installationer og fælles arealer, herunder forestå drift og vedligeholdelse af fællesanlæg, veje, stier og parkeringspladser samt anlægge og vedligeholde de fælles friarealer inden for foreningens område.

Beboerne skal forpligte sig til at deltage aktivt i fællesskabet. Det er alles ansvar og opgave at medvirke til, at fællesskabet fungerer bedst muligt, men alle forventes ikke at indgå i fællesskabet på samme aktivitetsniveau til enhver tid. Der findes således stamgruppe opgaver, hvortil der opfordres til ydelsespligt samt opgave- og fritidsinteressegrupper, som er på frivillig basis. Der henvises yderligere til foreningens værdigrundlag. Der skal skabes muligheder for udøvelse af forpligtende aktivt samvær, der skal fungere som gensidig, social og menneskelig støtte for fællesskabets beboere. Ovenstående et uddrag fra vedtægterne.


Boligtype
Rækkehus
Kontantpris
3.900.000 kr.
Tjek boliglån
Boligareal
123 m2
Grundareal
152 m2
Antal rum
4
Byggeår
2016
Ejerudgift pr. md.
5.036 kr.
Energimærke
A2015
Sagsnummer
38RR-000143

Kontakt os

Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Solgt
Billeder
Plantegning
Kort

Slæggerupvej 105, 4000 Roskilde

I fantastisk natur ved Himmelev Bæk og alligevel kun lige i udkanten af Trekroner og Himmelev finder du dette velholdte dobbelthus. Vil du have store vidder, skøn natur, tæt på Himmelev Skov og alle tiders familievenlige bolig, samt måske endda muligheden for at have hest, så er denne ejendom et meget godt bud!

Du er endda kun 100 meter fra lukket cykel stisystem til Trekroner station og butikscenter samt til skole, gymnasium mv. og kun 30 minutters kørsel fra Rådhuspladsen.

Ejendommen har gennemgået en stor udvendig renovering i 2008, hvor taget, vinduer – med undtagelse af kældervinduer – og døre er skiftet.

I stueetagen er der to hyggelige stuer en suite, begge med ludbehandlede fyrretræsgulve og højt til loftet med flot stuk omkring lamperoset samt i den ene stue en hyggelig brændeovn. Fra stuen er der udgang til den store overdækkede træterrasse, der om sommeren er en lille hævet oase omgivet af grønne klatreplanter og skøn udsigt. Ud over entré og hyggeligt spisekøkken, er der i stueetagen et stort værelse og husets badeværelse med toilet. På første sal findes to gode værelser og et stort soveværelse, alle med en flot udsigt over hestefold og marker. I værelserne er der plads til opbevaring med god skabsplads og store skunkrum.

I husets kælder finder du et stort værksted, et fyr- og vaskerum samt et rum med toilet.

Til huset hører også garage med smøregrav samt lækkert træ-læskur til heste på 30 kvm.

Sælger forpagter pt et naboareal med fold til hestene. Sælger oplyser at en køber også vil have den mulighed.


Har du spørgsmål til boligen eller kunne du tænke dig en fremvisning må du endelig kontakte os!


Boligtype
Rækkehus
Kontantpris
2.895.000 kr.
Tjek boliglån
Boligareal
158 m2
Antal rum
6
Byggeår
1934
Ejerudgift pr. md.
2.723 kr.
Energimærke
D
Sagsnummer
38RR-000135

Kontakt os

Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Vælg venligst en dato
Mange tak for din besked, vi kontakter dig for at aftale nærmere
Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail såfremt du har bedt om det
Mange tak for dig bud, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.