Gratis Salgsvurdering

Hos os tilbyder vi en gratis og uforpligtende salgsvurdering af din ejendom. Det betyder at vi kommer forbi og gennemgår din ejendom sammen med dig. Herefter modtager du en vurdering og et tilbud på salg af din ejendom. Vi giver dig altid en professionel realistisk vurdering af din ejendom i det aktuelle marked.

Professionel Rådgivning

Vælger du os som din ejendomsmægler kan du forvente lidt mere. Vi ser os ikke kun som sælgere, men i lige så høj grad som din rådgiver. Det være sig i alt fra det skattemæssige og juridiske i en handel til hvordan din ejendom vil gøre sig bedst i et salgsmateriale.

Selvstændig

Vi er ikke ejet af en bank eller en kreditforening. Hos os får du en kvalificeret rådgivning om dit salg. I staben hos os er medarbejdere med juridisk, økonomisk og mæglerfaglig uddannelse. Det gør os rustet til at klæde dig godt på og trygt føre dig gennem din bolighandel.

Salg og Annoncering

Størstedelen af købere finder i dag deres bolig på internettet. Vi er derfor helt bevidste om hvor væsentligt det er at være synlig her. Vi har lavet en hjemmeside der er optimeret til visning både på smartphone, tablet og computer. Derudover har vi tænkt Facebook ind i platformen, med mulighed for at dele alle sager på Facebook – og på den måde like ejendomme man synes godt om. Man finder ejendomme sat til salg igennem os på alle de store boligportaler. F.eks. Boligsiden og Boliga. Vores hjemmeside er google-optimeret, hvilket får din ejendom til at komme frem i højere grad når der søges på google. Du er derfor eksponeret på bedst tænkelige vis hos os.

Solgt eller Gratis

Vi tilbyder solgt eller gratis. Det betyder at du ikke skal betale salær til os hvis din ejendom ikke bliver solgt. Det eneste du skal betale er fotograf og evt. ekstra annoncering. Omkostninger til ydelser som vi ikke levere dvs. tilstandsrapport, elrapport og energimærke afholdes af sælger uanset salg af ejendommen eller ej.