Indgang/have
Køkken
Badeværelse
Dobbelt carport
Indgang/have
Entré
Værelse
Køkken
Køkken
Køkken
Terrasse
Terrasse
Terrasse
Værelse
Værelse
Stue
Stue
Stue
Stue
Stue
Stue
Walk in closet
Soveværelse
Soveværelse
Åbent hus med tilmelding
Søndag d. 26/03 kl. 14:00 - 14:30
Åbent hus med tilmelding
Søndag d. 26/03 kl. 14:00 - 14:30
Billeder
Plantegning
Kort

Ladegårdsvej 38, Gundsømagle, 4000 Roskilde

Indflytningsklart charmerende rækkehus i den eftertragtede bebyggelse ved Ladegårdsvej i Gundsømagle. Boligen er på 98 kvm i ét plan med tilhørende dobbelt carport og cykel/redskabsrum. Huset opvarmes med energieffektive varmepaneler fra Glamox Luxo. Sælgers samlede elforbrug inklusiv varme var kun på 6.050 kwh i 2022.
 
Fra den dobbelte carport kommer du til husets sydvendte have med en terrasse og en lille græsplæne. Flisegangen leder dig til husets entré, der fremstår lys – med indbyggede spots i loftet og en indbygget åben garderobe.
 
Fra entréen er der adgang til et godt lyst værelse samt et lækkert stort badeværelse med elementer fra Kvik, væghængt toilet, elegant håndklædetørre, bruseniche med glasdør og elegant løsning med ”indbygget” vaskemaskine og tørretumbler. For enden af entréen kommer du til det flotte Kvik-køkken, hvor morgenmaden kan nydes, ved spisepladsen eller på højstole ved køkken-øen. Køkkenet har masser af opbevaringsplads fordelt på et stort antal skuffer både under køkken-øen, under bordpladen med nedfældet vask og under bordpladen med den store glaskeramiske induktionskogeplade.
 
Fra køkkenet er der en dør ud til den dejlige træterrasse, der er helt ugeneret, da det flotte, naturlige pile-flethegn afskærmer mod naboerne. Fra køkkenet har du adgang til endnu et godt lyst værelse.
 
Fra entréen går du gennem en dobbeltfløjet glasdør ind i en god lys stue med sydvendte vinduespartier og et lyst flot parketgulv. Fra stuen er der adgang til husets master bedroom med tilhørende walk-in-closet med bøjlestænger, hylder og skuffer.
 
Alle døre og vinduer er skiftet i 2017 til Rationel energiruder træ/alu.
 
Sælger er i dag medlem af antenneforeningen, og har herigennem kabel-tv og hurtig internetforbindelse. Det er muligt at fortsætte med denne løsning. Det er også muligt at få lagt fibernet ind, da det er tilgængeligt i vejen.
 
 
Kun 400 meter fra huset ligger den lokale brugs. Skal der handles mere, er der kun få minutters kørsel til det velassorterede Jyllingecenter og blot 15 km til Roskilde med byens mange indkøbs- og kulturtilbud.
 
Er du glad for naturen, er der mange muligheder vor vandreture; f.eks. ved Gundsømagle Sø med fugletårnet eller langs Roskilde Fjord i Jyllinge, hvor sejlsport og fiskeri skaber liv.
 
Mange beboere i Gundsømagle arbejder i København, og pendler de 30 km frem og tilbage.
 
Også børnene og de unge trives i Gundsømagle. Der er flere skoler i nærområdet og gode muligheder for at dyrke sport i bl.a. idrætshallen, det store oplyste fodboldanlæg og den dejlige, moderniserede svømmehal i Jyllinge.
 
 
Har du spørgsmål til boligen, eller kunne du tænkte dig en fremvisning, så tøv ikke med at kontakte os på tlf. 25 555 222.
Boligtype
Rækkehus
Kontantpris
2.395.000 kr.
Tjek boliglån
Boligareal
98 m2
Grundareal
267 m2
Antal rum
4
Byggeår
1982
Ejerudgift pr. md.
3.230 kr.
Energimærke
D
Sagsnummer
380000007

Kontakt os

Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Vælg venligst en dato
Mange tak for din besked, vi kontakter dig for at aftale nærmere
Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail såfremt du har bedt om det
Mange tak for dig bud, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Mange tak for din tilmelding