Vi ventede en lille skat mere til familien og vores lejlighed var blevet for lille. Vi var derfor lykkelige da vi fandt vores drømmehus i Vindinge. Vi kontaktede Roeds Ejendomsmæglerfirma og det viste sig at være en god beslutning. De hjalp os igennem købsprocessen af vores drømmehus og med deres hjælp fik vi forhandlet husets pris så meget ned at det gjorde det muligt for os at realisere vores drøm. Roeds får de varmeste anbefalinger fra os.

– Lone og Aske

Jeg har tidligere købt en lejlighed af Rasmus Roed med stor tilfredshed og jeg valgte derfor Roeds Ejendomsmæglerfirma til at stå for salget af min ejendom. Ejendommen blev solgt til udbudsprisen på en uge via Ejendomsmæglerfirmaets køberkartotek og da jeg var i sommerhus da købsaftalen skulle underskrives kørte Rasmus Roed uopfordret de 100km til vores sommerhus så jeg kunne skrive købsaftalen under med det samme. Du har hele tiden har fulgt op på alle dele af handlen, – også dem, der ikke var dit ansvar, – og det har givet mig en stor ro at jeg ikke skulle bøvle med nogle dele af handlen.

TAK! for det. Og det kan godt være at jeg kunne have sparet nogle penge ved at indgå vores første udkast til aftale, – men jeg er rigtig glad for at vi fik lavet en dobbeltgarderingskontrakt og du har været alle pengene værd.

Jeg kan give ejendomsmæglerfirmaet Roeds de bedste anbefalinger!

– Liv Starheim

Stor ros til Rasmus fra Roed’s Ejendomsmæglerfirma, som vi brugte som købermægler i forbindelse med købet af vores hus i Holte. Med sin skarpe viden og en eminent forhandlingsevne fik Rasmus presset prisen på vores nye bolig markant under udbudsprisen.

– Signe og Bjarke

I forbindelse med mit studie skulle jeg finde en bolig i København. Jeg var på udkig efter en andelslejlighed, men vidste ikke hvor jeg skulle søge og havde derudover hørt en masse fra pressen om at man nemt kunne købe katten i sækken og ende med en stor gæld. Jeg kontaktede derfor Roeds Ejendomsmæglerfirma der tog en lang snak med mig om hvad jeg skulle være opmærksom på og hvor jeg kunne søge. Jeg fandt heldigvis en lækker andelslejlighed på Amager og Rasmus gennemgik alle dokumenter herunder valuarvurderingen. Det er en stor beslutning at købe sin første bolig – men det blev en god og tryg oplevelse for mig takket være Roeds Ejendomsmæglerfirma som jeg helt klart anbefaler!

– Mille Ayo

Ved salget af firmaets erhvervsejendom på Peblinge Dossering 20 i København blev Roeds Ejendomsmæglerfirma valgt til opgaven. Ejendomsmægler Rasmus Roed fandt hurtigt en køber til ejendommen og gennem hele handlen oplevede vi en professionel rådgivning. Vi vil ikke tøve med at benytte firmaet en anden gang.

– Psykologgruppen Tone

Jeg kan på det varmeste anbefale Roeds Ejendomsmæglerfirma. Firmaet er køberrådgiver for mig. Jeg havde selv fundet to ejerlejligheder, som jeg var meget opsat på at købe, men for en sikkerheds skyld bad jeg Jørn Roed besigtige ejendommene og de tilhørende papirer. Hans råd var imidlertid at undlade at købe, idet risikoen var for høj. Han forklarede tydeligt og enkelt, hvad der var galt med de to ejendomme og jeg fulgte heldigvis hans råd. Den tredje ejerlejlighed, jeg fandt, havde han ingen indvendinger imod, tværtimod rådede han mig til at købe til den udbudte pris så hurtigt som muligt. Lejligheden, som jeg ikke har overtaget endnu, er allerede steget i værdi med ca. 100.000 kr. Det er den værdi som en tilsvarende lejlighed i det samme kompleks handles til en måned efter jeg underskrev købsaftalen.

– Bettina Schultz

Jeg er i dag den lykkelige ejer af en andelsbolig centralt i Lyngby. Jørn Roed var købermægler for mig, ejendommen blev solgt gennem et ejendomsmæglerfirma i Lyngby. Alle papirerne og lejligheden blev gennemgået sammen med mig og han anbefalede at købe. Ved en skrap prisforhandling, som han stod for, kom lejligheden væsentlig ned i pris. Der var ikke tvivl om, at vi igen skulle have fat på Roeds Ejendomsmæglerfirma, da min mor kort tid efter ville købe en tilsvarende lejlighed, tæt på hvor jeg bor. Denne gang var der ikke en ejendomsmægler på den anden side, idet forhandlingerne foregik direkte med sælger. Også denne gang lykkedes det Jørn at forhandle prisen ned og få en for min mor meget fin aftale. Som en ekstra bonus har vi på den korte tid oplevet at andelsværdien er steget med 500.000 kr. Så det har været en god forretning. Vi kan fuldt ud anbefale Roeds Ejendomsmæglerfirma.

– Lisa Tjalve og Birgitte Tjalve.

Vi brugte Roed’s Ejendomsmæglerfirma til at sælge vores lejlighed på Islands Brygge. Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og lejligheden blev solgt til prisen på under to måneder.

– Bjarke Fredriksen