Ejendommen
Luftfoto
Ejendommen
Fold
Skov
Køkken bolig1
Hall / Entré
Spisestue bolig 1
Spisestue bolig 1
Stue bolig 1
Stue bolig 1
Værelse bolig1
Bad bolig 1
Bryggers bolig 1
Stort værelse 1. sal bolig 1
Værelse 1. sal bolig 1
Have
Stue bolig2
Køkken bolig2
Køkken stueetage bolig2
Værelse bolig2
Bad stueetage bolig 2
Bad stueetage bolig 2
Køkken 1. sal bolig3
Køkken 1. sal bolig3
Værelse 1. sal bolig 3
Værelse 1. sal bolig3
Værelse 1. sal bolig 3
Bad 1. sal
Luftfoto
Indgang separat bolig
Gang separat bolig
Gang separat bolig
Bad Separat bolig
Værelse separat bolig
Værelse separat bolig
Stue separat bolig
Stue separat bolig
Stue separat bolig
Stue separat bolig
Køkken Separat bolig
Stald byg 2
Stald byg 2
Ejendommen byg 3
Bad byg 3 Landzonetilladelse
Disp rum Landzonetilladelse byg 3
Disp. rum Landzonetilladelse byg 3
Disp. rum byg 3
Ejendommen byg 5
Lagerhal/erhverv byg 5
Lagerhal/erhverv byg 5
Disponibelt rum byg 5
Loft adgang byg 5
Ejendommen byg 6
Værksted byg 6
Værksted byg 6
Ridehus byg 7
Udsigt
Have
Have
Have
Have
Have
Luftfoto
Luftfoto
Luftfoto
Luftfoto
Luftfoto
Luftfoto
Luftfoto
Luftfoto
Luftfoto
Luftfoto
Billeder
Plantegning
Kort

Møngevej 37A, 3210 Vejby

Fuldstændig, som taget ud af en film, kører du op til gården af en snoet lille grusvej med ejendommens hestefolde på begge sider og ender ved porten til sagens genstand: den charmerende arkitekttegnede firelængede gård. Stuehuset har 360 kvm boligareal. I en del af den ene længe er der indrettet endnu en bolig på 90 kvm. Herudover er der givet landzonetilladelse til at indrette yderligere en bolig i en del af den anden længe.
 
Resten af gården består af en stald, ladebygninger og et ridehus, tilsammen med et bebygget areal på 1.521 kvm herudover et høloft på cirka 746 kvm.
Beliggenheden er helt unik – fuldstændig ugeneret, og det er svært at finde i Nordsjælland. Ejendommen er omgivet af den skønneste natur og skov, og som prikken over i`et bugter Højbro å sig charmerende igennem ejendommens egen lille skov, som er en del af de ejendommen tilhørende 9,3 ha jord.
 
Der er rig mulighed for at dyrke jagt, f.eks. fra det jagttårn, der er opstillet i skoven. Her findes både råvildt og jævnligt kronvildt.
 
Foran stuehuset ligger ejendommens flotte parklignende have, afskærmet af en buet læmur, der går op mod stuehuset og fortsætter ned mod skoven. I den anden ende af ejendommen er der flere hestefolde, en udendørs ridebane og en springbane.
 
Stuehuset har tidligere været lejet ud til tre familier, og er derfor opdelt i tre separate enheder med hvert sit køkken og bad. Dette vil relativt nemt kunne tilbageføres, så stuehuset igen fremstår som én stor herskabelig bolig.
 
Fra indgangen kommer du til husets hall, der tidligere har været mere åben og nemt vil kunne åbnes op igen. Herfra er der adgang til stueetagens fire store lyse værelser, køkken, bryggers, to badeværelser og de to store lyse stuer en suite med loftsstuk og med panoramaudsigt til ejendommens have. Den kommer du ud til gennem de franske døre. Førstesalen kan du komme op til ad en af de to trapper. Den byder på endnu en stue og tre gode værelser samt bad.
I længe 2 finder du stalden, der er indrettet med 5 hestebokse. Herudover indeholder længen hydrofor til ejendommes egen vandboring. I den tredje længe findes et toilet samt flere gode disponible rum. Det er i en del af denne længe, der er givet landzonetilladelse til at indrette en bolig. I længe 4 findes to gode garager og en charmerende bolig på 90 kvm, bestående af entré, to stuer en suite, to gode værelser og et køkken med dør mod gårdsplads. Herudover har boligen et lille skur/vaskerum samt badeværelse med toilet, håndvask og brus.
Bygning 5 er en lade med støbt gulv. Laden har høj port i gavlen og andre gode porte. Endvidere flere rum, hvoraf et indeholder et værksted. Den ene ende af laden er pt. udlejet til et vognmandsfirma. Fra den anden ende af laden er der en trappe til loftet. Her er der støbt dæk hen over gårdens længer, så der er god plads til opbevaring, se plantegning.
 
Den ene ende af Bygning 6, lejes ud til et autoværksted. Her er der en god port og højt til loftet. Den anden ende er med gode disponible rum, der bl.a. har været anvendt som galleri, men i dag udlejes til opbevaring og værksted.
I bygning 7 finder du gårdens ridehus med god belysning og udstyret med bander og spejle.
 
Gården er opvarmet med 18 kW elektriske varmelegemer og sekundære brændeovne, og installationen er forberedt til en varmepumpe som for eksempel en IVA Nordic Varmepumpe – Luft til vand – 50 kW.
 
To “enheder” i stuehuset står i dag tomme, den tredie er udlejet tidsbegrænset til ophør 1. september mens den separate bolig i bygning 4 er opsagt af lejer til fraflytning pr. 1. juni. Der er derudover tre erhvervslejere, som, hvis køber ønsker det, kan opsiges af sælger såldes at ejendommen er fri af lejere ved overtagelse.
 
Området her i Nordsjælland er kendt for sine smukke landskaber og sit rige dyreliv, ligesom Danmarks mest populære strande kun er 10 minutters kørsel væk. Ørbæk station ligger mindre end 2 km herfra, og mangler du lige en pakke smør, så er Rema1000 beliggende blot 2.5 km fra ejendommen. Uddannelses og fritidsaktiviteter finder du i Vejby og Helsinge, hvor der er skole, svømmehal og meget mere.  
 


Kunne du tænke dig at se denne liebhaverejendom, eller har du spørgsmål, så kontakt os på tlf. 25 555 222  
Boligtype
Boliglandbrug
Kontantpris
6.995.000 kr.
Tjek boliglån
Boligareal
540 m2
Grundareal
93837 m2
Antal rum
18
Byggeår
1852/1980
Ejerudgift pr. md.
7.922 kr.
Energimærke
F
Sagsnummer
380000077

Kontakt os

Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Stuehus fra haven
Ejendommen gårdsplads
Stue udsigt 1. sal
Fold
Gårdsplads
Luftfoto
Entré nummer 8
Repos nummer 8
Spisestue nummer 8
Spisestue nummer 8
Stue nummer 8
Sue udsigt nummer 8
Terrasse
Køkken nummer 8
Køkken nummer 8
Køkken nummer 8
Badeværelse nummer 8
Badeværelse nummer 8
Bryggers nummer 8
Værelse nummer 8
Værelse nummer 8
Trappe nummer 8
Stue 1. sal nummer 8
Stue 1. sal nummer 8
Stue 1. sal nummer 8
Stue 1. sal nummer 8
Stue 1. sal nummer 8
Stue 1. sal nummer 8
Stue 1. sal udsigt mod have nummer 8
Badeværelse 1. sal
Værelse nummer 8
Værelse nummer 8
Haven fra terrasse
Terrasse
Have
Have
Have
Indgang nummer 10
Køkken nummer 10
Spisestue nummer 10
Værelse nummer 10
Trappe nummer 10
Værelse nummer 10
Værelse nummer 10
Badeværelse nummer 10
Ejendommen nummer 12
Stue nummer 12
Køkken nummer 12
Værelse nummer 12
Badeværelse
Luftfoto Staldbygning
Isoleret fødevaregodkendt rum staldbygning
Vaskerum staldbygning
Badeværelse staldbygning
Fyrrum
Saddelrum Staldbygning
Rytterstue staldbygning
Stald
Stald
Stald
Ridehus
Ridehus
Værksted staldbygning
Ridebane udendørs
Stuehus luftfoto
Luftfoto
Luftfoto
Luftfoto
Luftfoto
Luftfoto
Luftfoto
Luftfoto
Luftfoto
Luftfoto
Luftfoto
Luftfoto
Luftfoto
Billeder
Plantegning
Kort

Skovhaven 8-12, Eskilstrup, 4560 Vig

Udsigt over fjord, marker og skov – her finder du en sjældent udbudt perle af en landbrugsejendom –omgivet af den skønneste natur.  
 
Du kan selv bliver ejer af disse dejlige 37,135 ha jorder, heraf 2 ha fredskov beliggende direkte op til Ulkerup statsskov. Her er rig mulighed for rideture og jagt. De 12,7 ha agerjord, der følger med som en del af det samlede areal, kan du vælge at dyrke selv eller at bortforpagte.  
 
Boligdelen og bygningerne rummer mange muligheder. Her er – ud over stuehuset på 189 kvm, med adressen Skovhaven 8 – yderligere to selvstændige boliger: Skovhaven 10 på 65 kvm og Skovhaven 12 på 52 kvm. Boligerne i nummer 10 og 12 er p.t. lejet ud, men vil være uden lejere ved overtagelsen.  
 
De 1020 kvm staldbygninger/lade ligger som 3 sammenbyggede enheder. Praktisk placeret i den ene ende op mod boligdelen findes fyrrummet, der indeholder et effektivt pillefyr, som leverer varme til hele ejendommen. Ved siden af findes et vaskerum, som eventuelle lejere kan benytte. Bag den store industriport er en stor isoleret hal, der tidligere har været anvendt som autoværksted og senere til produktion af marmelade, og derfor er fødevaregodkendt. I dag lejes den ud til opbevaring af køretøjer, men kan bruges til mange andre formål.
 
Staldene indeholder 14 gode hestebokse og med god plads til at indrette endnu flere. Herudover er der en hyggelig rytterstue, toilet med bad, saddelrum, værksted samt en lille indendørs ridebane.
 
Stuehuset er i stueetagen indrettet med to gode værelser, badeværelse, køkken, bryggers og en spisestue med en fantastisk udsigt gennem huset franske fløjdøre mod den delvis overdækkede terrasse og den parklignende have. Førstesalen er ligeledes med to gode værelser, badeværelse og en stor stue med et endnu mere imponerende view ud over marker og fjord.  
 
Udendørs er arealerne indrettet med flere gode hestefolde og en udendørs ridebane. De tilhørende matrikler er beliggende i sammenhæng og således, at du kan få adgang til de fjernere beliggende matrikler via egne matrikler eller privat vej. Se indtegningen på oversigtskortet.
 
Alle dræn på området er løbende vedligeholdt, og der har derfor ikke været problemer med store oversvømmelser.
 
Som ejer af denne ejendom får du enestående jagtmuligheder, med en rig biodiversitet herunder fasaner, harer samt en sund bestand af råvildt, med lejlighedsvis besøg af større hjortevildt. Med sine 55.000 kvadratmeter naturarealer, som inkluderer søer, gamle egetræer og mindre skovområder, tilbyder ejendommen en oase af naturskønhed. En tur her og du har med sikkerhed fået pulsen helt ned, bedre rekreation findes ikke.  
 
Beliggende mellem Vig og Egebjerg, i det betagende landskab i Odsherred, indrammet af store åbne marker og skovklædte bakker, byder denne ejendom på en aldeles enestående natur. Området er ikke kun kendt for sin naturskønhed, men også for sin gode infrastruktur, med skole- og pasningstilbud i både Vig og Egebjerg. Vig byder desuden på et væld af faciliteter, herunder indkøbsmuligheder, togstation, biograf og sportshal.  
 
I bil er Nykøbing Sjælland, Holbæk og Asnæs alle inden for rækkevidde på under 30 minutter, hvilket giver nem adgang til yderligere byliv og faciliteter. Denne ejendom tilbyder således ikke blot enestående natur, men også rigtig mange faciliteter inden for rækkevidde, hvilket gør den til en ideel kombination af landlig idyl og praktisk beliggenhed.  
 
 
Kontakt os på telefon 25 555 222 hvis du har spørgsmål til ejendommen eller kunne tænke dig en fremvisning!
Boligtype
Boliglandbrug
Kontantpris
9.995.000 kr.
Tjek boliglån
Boligareal
423 m2
Grundareal
371350 m2
Antal rum
13
Byggeår
1877/1980
Ejerudgift pr. md.
4.763 kr.
Energimærke
D
Sagsnummer
380000076

Kontakt os

Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Vælg venligst en dato
Mange tak for din besked, vi kontakter dig for at aftale nærmere
Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail såfremt du har bedt om det
Mange tak for dig bud, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.