Sagsfakta (SOLGT)

Sagsnummer
38RR-000118
Boligtype
Ejerlejlighed
Boligareal
50 m2
Værelser
2
Byggeår
1902
Liggetid
147 dage
Energimærke
C

Tycho Brahes Allé 11 3 tv 2300 København S

Til singlen, den studerende, forældrekøbet, som delelejlighed eller det unge kærestepar, der drømmer om en indflytningsklar bolig, er denne 50 m2 lyse charmerende lejlighed helt perfekt. Idet du træder ind af døren til lejligheden ses mange skønne detaljer, såsom det flotte lyse træplankegulve som går igen i alle lejlighedens centrale rum. Fra entréen har du adgang til lejlighedens værelse, stue, køkken og badeværelse. Herudover finder man det smukke velbevarede stuk i lejlighedens to rum, samt loftrosetten som findes i lejlighedens lyse stue. Lejligheden er desuden indrettet med et nyere moderne og lyst køkken, hvilket sammen med det brede plankegulv giver et elegant look.

Fra 3. sal, hvor lejligheden har placering, ses en skøn udsigt over fællesgården, hvor træer, buske, græsarealer og bænke sætter rammerne for et dejligt og afslappende miljø midt på Amager. Her er også plads til at sætte cyklen i et af ejendommens cykelskure, efter en lang dag på studiet eller arbejdet.

Er du derimod frisk på at udforske områderne i nærheden, er der ikke mange minutter på cyklen, før du befinder dig ved byens uddannelsessteder, Christianshavns smukke kanaler, i hjertet af København, Fælledparken, Amager strandpark, eller en af de mange lækre caféer i området. Ønsker du derimod at tage buslinjerne eller metroen, så er det blot få meters gåafstand fra denne fantastiske lejlighed.

Til lejligheden er brugsret til vaskerum og kælderrum.

Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål eller ønsker en fremvisning af lejligheden.