Sagsfakta (SOLGT)

Sagsnummer
38RR-000194
Boligtype
Sommerhus
Boligareal
112 m2
Garageareal
36 m2
Grundareal
1.313 m2
Værelser
5
Antal plan
1
Byggeår
1968
Ombygget
1994
Liggetid
200 dage

Troldager 11 4070 Kirke Hyllinge Kyndeløse

Ønsker du et charmerende sommerhus, tæt på vandet og i et roligt naturskønt sommerhusområde, så er Troldager 11 noget for dig.

Du ankommer til den allé lignende indkørsel, med masser af plads til at dine gæster kan parkere. For enden af indkørslen finder du en garage med et stort værksted, der er ideelt til at gøre dine kreative tanker til virkelighed.

Gennem det lyse og lukkede indgangsparti kommer du til to lyse stuer en suite, den ene med hyggelig brændeovn. Herfra er der adgang til køkkenet med lysindfald fra to sider.

Fra den nederste stue har du, gennem det brede vinduesparti, udsigt over det ugenerte pool område og sommerhusets skønne have. Herfra kan du komme til husets rummelig børne-/gæsteværelse.

Fordelingsgangen giver dig adgang til gæstebadeværelse, et walk-in closet og til soveværelset. Med udsigt til haven, kan du fra soveværelset gå direkte ind i et rummeligt badeværelse. Fra badeværelset er der også adgang til husets bryggers, med gode vaske muligheder til de lange sommerferier. Bryggersets udgang giver dig mulighed for at komme ud bag huset til en stor overdækket terrasse.

Foran huset finder du husets pool område med tilhørende terrasse, hvor du både får glæde af eftermiddags- og aftensolen. Når der grilles på terrassen lytter du til bølgeskvulp fra Isefjorden, som er lige rundt om hjørnet. Der er ovenikøbet installeret solvarmeanlæg til poolen, så der spares på energien.

Huset er godt isoleret og velegnet til helårsbeboelse, som sælger i dag benytter det til. Selvom huset ligger i et meget naturskønt område, er der gode muligheder for indkøb i det nærtliggende Ejby eller Kirke Hyllinge.

Du får her muligheden for at investere i ren sommerhus idyl, under en times kørsel fra København.