Sagsfakta (SOLGT)

Sagsnummer
38RR-000143
Boligtype
Rækkehus
Boligareal
123 m2
Grundareal
152 m2
Værelser
4
Antal plan
2
Byggeår
2016
Energimærke
A2015

Toppen 155 4000 Roskilde Himmelev

Flot, nyere rækkehus opført i 2016 på en 152 kvm grund og rummer et samlet boligareal på 123 kvm.

Her bliver du en del af bofællesskabet som er bygget fra nyt som kædehuse i forskellige størrelser med tilknyttede fælles bygninger og fælles installationer.

 Boligerne er bygget så energibesparende som muligt i miljørigtige velafprøvede materialer og er tilstræbt – som minimum – at være inden for retningslinjerne af EU’s 2020 krav.

Det er foreningens  fomål at drive og vedligeholde fælles bygninger, fælles installationer og fælles arealer, herunder forestå drift og vedligeholdelse af fællesanlæg, veje, stier og parkeringspladser samt anlægge og vedligeholde de fælles friarealer inden for foreningens område.

Beboerne skal forpligte sig til at deltage aktivt i fællesskabet. Det er alles ansvar og opgave at medvirke til, at fællesskabet fungerer bedst muligt, men alle forventes ikke at indgå i fællesskabet på samme aktivitetsniveau til enhver tid. Der findes således stamgruppe opgaver, hvortil der opfordres til ydelsespligt samt opgave- og fritidsinteressegrupper, som er på frivillig basis. Der henvises yderligere til foreningens værdigrundlag. Der skal skabes muligheder for udøvelse af forpligtende aktivt samvær, der skal fungere som gensidig, social og menneskelig støtte for fællesskabets beboere. Ovenstående et uddrag fra vedtægterne.