Sagsfakta (SOLGT)

Sagsnummer
38RR-000305
Boligtype
Villa
Boligareal
136 m2
Udhusareal
10 m2
Grundareal
780 m2
Værelser
5
Antal plan
1
Byggeår
2009
Liggetid
20 dage
Energimærke
B

Tofteengen 24 4000 Roskilde Ågerup

Flot et plans 136 m2 gulstensvilla med valmet tag.

I en nyere udstykning i Ågerup er der etableret et charmerende og børnevenligt villakvarter, kun 6 km fra Roskilde og 30 km fra København. Her finder du denne velholdte villa, der er opført i 2009. Både tilstandsrapporten og elinstallationsrapporten er meget fine, ligesom villaen har det flotte energimærke B. Grunden er på 780 m2.

Villaen er velindrettet med en børneafdeling i den ene ende af huset og en forældreafdeling i den anden ende.

Fra entréen med garderobeskab har du adgang til bryggers med masser af skabsplads. Vaskemaskine og tørretumbler er monteret under en lang bordplade med nedsænket vask. På denne måde skabes der aflægningsplads, så det er nemt at håndtere vasketøjet.

Går du lige frem i entréen kommer du ind i køkken-alrummet. Køkkenet har godt lysindfald fra vinduet over den nedfældede vask, ligesom her er godt med skabsplads.

En flot halvmur adskiller køkkenet fra alrummet, således at familien er samlet også når der kokkereres

I køkken-alrummet, i stuen og i samtlige værelser er der lyse listelofter og lyse parketgulve, som ser ud som nylagte.

Fra køkkenet kommer du ind til børneafdelingen via en lille gang, som giver adgang til de to store børneværelser og denne afdelings badeværelse.

Børneafdelingens badeværelse er holdt enkelt og elegant med muret bruseniche, toilet og vask.

Fra alrummet kan du komme ind i endnu et værelse, der enten kan anvendes som et tredje børneværelse eller som kontor. Eller du kan åbne de flotte dobbelt franske døre ind til husets store stue.

Stuen ligger ideelt med altandøre ud til den sydvendte terrasse og et stort vindue til den vestvendte del af terrassen, således at rummet i alle dagtimerne er lyst og venligt.

Fra stuen har du adgang til det store forældresoveværelse med god skabsplads og tilknyttet endnu et badeværelse også i enkel og elegant stil, med muret brusekabine, toilet og vaskeskab.

Huset er placeret godt på grunden, således at haven vender mod syd, og solen kan nydes på den omkransende terrasse på husets sydside og hele vestsiden.

Udover boligen får du et charmerende muret udhus på 10 m2 og et lille skur.

Boligen ligger ideelt for en børnefamilie med institutioner for såvel små som store børn i gåafstand, en aktiv idrætsklub lige i nærheden og Lindebjergskolen og Gundsølillehallen få km fra boligen. Området er kendt for de mange stisystemer til både skole, nabobyer ja helt til Roskilde.

De daglige indkøb kan foretages i det store velassorterede Fakta, som findes i centrum af Ågerup, medens de store indkøb kan foretages i Roskilde.

Er man naturelsker, er Ågerup en perle. Der er masser af grønne områder at udforske i den nærmeste omegn.


Kontakt os på tlf. nr. 25 555 222 hvis du kunne tænke dig en fremvisning eller har spørgsmål til boligen.