Sagsfakta (SOLGT)

Sagsnummer
38RR-000266
Boligtype
Villa
Boligareal
125 m2
Garageareal
46 m2
Grundareal
840 m2
Værelser
4
Antal plan
1
Byggeår
2002
Liggetid
6 dage
Energimærke
C

Solsikkevej 11 4040 Jyllinge

SOLGT!

Vi udbyder nu denne imponerende gulstensvilla, godt beliggende i det attraktive Jyllinge.


Villaen er opført i 2002 i gennemført kvalitetsmaterialer, hvilket også afspejler sig i den flotte tilstandsrapport.


Allerede ved første møde med boligen viser den sine kvaliteter, med en usædvanlig flot facade med kæmpe parkeringsareal foran, samt imponerende stor dobbelt garage og et flot valmet tegltag.

Fra indgangen kommer du ind i bryggerset. Her finder du bl.a. oliefyr og vaskemaskine. Fra bryggerset træder du ind i en fordelingsgang, som er en integreret del af husets hjerte, alrummet, der kombinerer køkken og stue, og hvorfra der er udgang til en stor, fuldstændig ugenert sydvendt terrasse. På den måde bliver det 125 kvm. store boligareal godt udnyttet.


I den ene ende af huset finder du forældresoveværelset med god skabsplads og direkte adgang til et meget velholdt badeværelse, med en stor muret brusekabine, stort skab med nedsænket håndvask og toilet.

I den anden ende findes husets øvrige to værelser, adskilt af endnu et badeværelse, hvis vægge er beklædt med tidløse grå/hvide fliser og gulvet med smukke kvadratiske grå fliser. Også dette badeværelse er med brus og toilet. I hele boligen er der gulvvarme og IHC styret el.

Den store dobbelte garage på 46 elegante kvm., hvoraf de 6 kvm. er udhus, er en integreret del af boligens miljø, idet den udgør den ene side af den ugenerede terrasses afgrænsning. Garagen er et kapitel for sig, idet det store portparti sammen med husets gavl og forbindelsesmuren giver ejendommen sit herskabelige præg. Garagen er beklædt med klinkelagt træ og går over i en elegant udestue, som forlænger den tid man kan opholde sig ude betydeligt. Garagens gulv er belagt med store flotte fliser. Loftsrummet i garagen give gode opbevaringsmuligheder. Taget er som boligens tag et sort valmet tegltag.

I bunden af den flotte have finder du endnu en bygning: Et fint skur som er udført efter samme model som huset med et sort valmet tegltag.

Hvis du kan lide kultur, natur og friluftsliv er Jyllinge det rette sted for dig.

Jyllinge er en gammel fiskerby. Det bærer den charmerende gamle bydel ved den gamle havn præg af. I dag er det lystsejlerne, der er i overtal med hele to havne. Roskilde Fjord er et Mekka for sejlbådsentusiaster og lystfiskere, men også vi andre nyder Jyllinge, på grund af den skønne natur og de mange interessante vandreture, ikke mindst langs fjorden.

I Jyllingecentret er der fine muligheder for at handle, og det tager kun nogle få minutter at køre de 14 km til Roskilde med dens mange indkøbsmuligheder og kulturtilbud.

Også børnene og de unge trives i Jyllinge. Der er to skoler og gode muligheder for at dyrke sport i bl.a. idrætshallen, det store oplyste fodboldanlæg og den dejlige moderniserede svømmehal.

Mange af Jyllinges beboere arbejder i København og kører hver arbejdsdag de 30 km til København.


Kontakt os på tlf. 25 555 222 hvis du har spørgsmål til boligen, eller kunne tænke dig en fremvisning.