Sagsfakta (SOLGT)

Sagsnummer
38RR-000106
Boligtype
Sommerhus
Boligareal
80 m2
Udhus
4 m2
Grundareal
3.244 m2
Værelser
5
Antal plan
1
Byggeår
1964
Ombygget
1967
Liggetid
49 dage

Søager 9 4500 Nykøbing Sj Lumsås

Sjældent udbudt charmerende sommerhus på stor naturgrund i første række til vandet for enden af lukket vej og med mulighed for opførelse af nyt sommerhus tættere på vandet.

 

Du har nu en mulighed for at erhverve dig en fantastisk ejendom der aldrig før har været udbudt til salg – lige ned til Kattegat, dejlig badestrand og få hundrede meter fra Sonnerup skov og midt i et naturbeskyttet hede- og lyngmråde.

På den 3.244 kvm store naturgrund ligger langt tilbagetrukket på grunden et charmerende godt indrettet sommerhus i træ. Placeringen af huset på grunden muliggør opførelsen at et nyt sommerhus tættere på vandet med udsigt mod Kattegat.

Med det samme du træder ind i entréen i det sorte træsommerhus mødes du af en duft af træ og huset oser af sjæl. Der er hele 9 sengepladser fordelt på de 4 værelser. Overalt er der massive trægulve og trælofter. Stuen har store panoramavinduer mod skov og vand og om aftenen kan der tændes op i den hyggelige brændeovn.

Dagen kan nydes på stranden som der er nedgang til få meter fra sommerhuset. De lune sommeraftener kan tilbringes på den overdækkede terrasse hvorfra man kan høre havets brusen.

Sommerhusområdet i Lumsås er et af de mest attraktive områder i Odsherred. Du har motorvej eller motortrafikvej med 100 km/t fartbegrænsning fra København og lige til døren. Du har mulighed for at bade på to strandtyper både nordre strand, som dette hus befinder sig ved mod Kattegat og sydsiden mod Sejerø Bugt. Du har en stor Rema1000 i byen i cykelafstand fra sommerhuset. Der er masser af muligheder for naturoplevelser lige uden for døren og kun en lille tur i bil til Sj. Odde, Nykøbing Sj., Sommerland Sjælland, museer mv.

Huset opvarmes med elvarme, taget er tagpap pålagt ondulineplader og badeværelset er med brusekabine, toilet og håndvask.

 

Det vil være muligt at opføre et nyt sommerhus på grunden tættere på vandet og evt. beholde det gamle sommerhus som et anneks.

Kontakt os gerne for at høre mere eller bestille en fremvisning!