Sagsfakta (SOLGT)

Sagsnummer
38RR-000135
Boligtype
Rækkehus
Boligareal
158 m2
Kælderareal
98 m2
Udhusareal
30 m2
Garageareal
20 m2
Grundareal
814 m2
Værelser
6
Antal plan
3
Byggeår
1934
Liggetid
32 dage
Energimærke
D

Slæggerupvej 105 4000 Roskilde

I fantastisk natur ved Himmelev Bæk og alligevel kun lige i udkanten af Trekroner og Himmelev finder du dette velholdte dobbelthus. Vil du have store vidder, skøn natur, tæt på Himmelev Skov og alle tiders familievenlige bolig, samt måske endda muligheden for at have hest, så er denne ejendom et meget godt bud!

Du er endda kun 100 meter fra lukket cykel stisystem til Trekroner station og butikscenter samt til skole, gymnasium mv. og kun 30 minutters kørsel fra Rådhuspladsen.

Ejendommen har gennemgået en stor udvendig renovering i 2008, hvor taget, vinduer – med undtagelse af kældervinduer – og døre er skiftet.

I stueetagen er der to hyggelige stuer en suite, begge med ludbehandlede fyrretræsgulve og højt til loftet med flot stuk omkring lamperoset samt i den ene stue en hyggelig brændeovn. Fra stuen er der udgang til den store overdækkede træterrasse, der om sommeren er en lille hævet oase omgivet af grønne klatreplanter og skøn udsigt. Ud over entré og hyggeligt spisekøkken, er der i stueetagen et stort værelse og husets badeværelse med toilet. På første sal findes to gode værelser og et stort soveværelse, alle med en flot udsigt over hestefold og marker. I værelserne er der plads til opbevaring med god skabsplads og store skunkrum.

I husets kælder finder du et stort værksted, et fyr- og vaskerum samt et rum med toilet.

Til huset hører også garage med smøregrav samt lækkert træ-læskur til heste på 30 kvm.

Sælger forpagter pt et naboareal med fold til hestene. Sælger oplyser at en køber også vil have den mulighed.


Har du spørgsmål til boligen eller kunne du tænke dig en fremvisning må du endelig kontakte os!