Sagsfakta (SOLGT)

Sagsnummer
38RR-000287
Boligtype
Ejerlejlighed
Boligareal
62 m2
Værelser
3
Antal plan
1
Byggeår
1962
Ombygget
1998
Liggetid
7 dage
Energimærke
D

Roskildevænget 41 2 th 4000 Roskilde

Reserveret – købsaftale ude!

I det attraktive område Roskildevænget finder du denne dejlige lejlighed på 63 m2 på 2. sal.


Lejligheden har en stor lukket solrig sydvendt altan med en flot udsigt over de grønne områder, som omkranser bebyggelsen.

Straks du ankommer bliver du imponeret af bebyggelsens flotte arkitektur, og du skuffes ikke, når du fra gangen træder ind i den velindrettede lejligheds entré, som giver adgang til badeværelset med brus og toilet, i moderne stil med grå fliser på væggene og sorte på gulve.

Køkkenet er ligeledes i moderne stil, med mørke vægklinker i flot kontrast til de lyse elementer, herudover moderne ovn, keramisk kogeplade og opvaskemaskine.

Fra entréen er der endvidere adgang til den store stue, med det fine lyse trægulv, som strækker sig ind i de to soveværelser og ud i entréen.

Fra stuen kan du komme ud til lejlighedens perle, nemlig altanen, hvor du kan åbne den dobbelte glasdør mellem stue og altan helt op, så altanen går i et med stuen.

Herudover hører der til lejligheden et kælderrum.


I den veldrevne ejerforening er der møntvaskeri og tørrerum.


Beliggenheden af lejligheden kan næppe være bedre. Parkeringsmuligheder lige udenfor med grønne områder, legepladser og mulighed for hygge og grill.


Der er roligt og alligevel tæt på indkøbsmuligheder.

Rema 1000, fakta og byens bedste bager finder du i gåafstand.


Skal du have et hurtigt måltid, kan du få det på den nærtliggende Burger King, og er du til det mere avancerede, har du Roskildes kultursted Musicon lige i nærheden, med restaurant og masser af oplevelser.

Du er heller ikke langt fra Roskilde centrum med dens mange muligheder for indkøb og hygge på de små caféer og restauranter.


Kontakt os gerne på tlf. 25 555 222 hvis du kunne tænke dig en fremvisning eller har spørgsmål til lejligheden.