Ejendommen
Stue
Terrasse
Køkken
Soveværelse
Opgang
Entré
Værelse
Værelse
Badeværelse
Badeværelse
Køkken alrum
Køkken
Stue
Stue
Stue
Stue
Stue
Stue
Terrasse
Soveværelse
Terrasse
Terrasse
Området
Ejendommen
Ejendommen
Nyhed
Billeder
Plantegning
Kort

Lysalleen 570, st.. th., Himmelev, 4000 Roskilde

Drømmer du om en oase i hjertet af Trekroner?
Velkommen til denne sjældent udbudte, imponerende og lyse ejerlejlighed i Trekroners mest eftertragtede område. Med en vellykket arkitektur og et dejligt miljø tilbyder denne unikke stuelejlighed på 129 kvm alt, hvad du kan drømme om. Ejendommen, som blev opført for kun fem år siden, er yderst velholdt og fremstår nærmest som ny.  
 
Et hjem badet i lys og natur
Som en ende-lejlighed får du lys ind fra næsten alle sider, hvilket giver en følelse af at bo i en ugeneret oase, samtidig med at du er helt centralt placeret. Din private parkeringsplads ligger få meter fra døren, og uden trapper er det nemt at komme til din nye bolig.  
 
Elegance og kvalitet i alle detaljer
Når du træder ind i lejligheden, mødes du af en entré med flot egetræsparket og højt til loftet med indbyggede spots. Lejlighedens to værelser, har ligesom resten af boligen gulv-til-loft panoramavinduer, som ikke blot giver masser af lys, men også mulighed for at lukke en kølig brise ind om natten. Det flotte badeværelse er udstyret med HTH-elementer, en solid surface bordplade i Glacier White, Grohe et-grebs krom blandingsbatteri og Aqualux hængeskål toilet – alt sammen i elegant design.  
 
Et imponerende hjerterum
Lejlighedens hjerterum er et stort, lyst køkken-alrum, hvor det grønne miljø udenfor trækkes ind gennem de store panoramavinduer. Her kan du nyde udsigten fra stuen eller træde ud på en af de to store terrasser. Køkkenet fra Invita er både elegant og funktionelt med induktionskogeplade, indbygget opvaskemaskine, ovn, køle/fryseskab og et Qooker armatur.  
 
Komfort og bekvemmelighed
Soveværelset er, ligesom resten af lejligheden, lyst og har en flot udsigt fra det store vinduesparti. Herfra er der også adgang til et praktisk depotrum til opbevaring. I forlængelse af soveværelset finder du endnu et lækkert badeværelse med HTH-elementer. Lejligheden er udstyret med gulvvarme og et genveksanlæg for optimal komfort.  
 
Central beliggenhed med grønne omgivelser
Nordens Søpark, som lejligheden er beliggende i, ligger på en skrånende grund omgivet af inspirerende grønne rum med skovbælte mod nord og sø mod øst. Du er kun 700 meter fra Trekroner Butikscenter med supermarked, butikker, caféer og restauranter samt Trekroner Station, hvorfra du hurtigt når Roskilde og København. Stisystemet lige udenfor døren leder direkte til den populære Trekroner Skole, og på cykel er du i Roskilde på 10 minutter.  
 
Fællesskab og bæredygtighed
Ejerforeningen råder over et fælleshus med festlokaler og fællesterasser. Der er solcelleanlæg på ejendommen, og lokal afledning af regnvand sikrer bæredygtighed og minimal risiko for vandskader. Kunsten på fællesarealerne er skabt af kunstneren Mette Winckelmann og giver området et unikt præg.  
 
 
Gå ikke glip af muligheden for at bo i denne fantastiske lejlighed i Trekroner. Kontakt os i dag på tlf. 25 555 222 for en fremvisning og oplev selv denne perle!
Boligtype
Ejerlejlighed
Kontantpris
4.695.000 kr.
Tjek boliglån
Boligareal
129 m2
Grundareal
21257 m2
Antal rum
4
Byggeår
2020
Ejerudgift pr. md.
4.551 kr.
Energimærke
A2015
Sagsnummer
380000091

Kontakt os

Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Vælg venligst en dato
Mange tak for din besked, vi kontakter dig for at aftale nærmere
Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail såfremt du har bedt om det
Mange tak for dig bud, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.