Sagsfakta (SOLGT)

Sagsnummer
38RR-000379
Boligtype
Landbrug
Boligareal
155 m2
Udhusareal
466 m2
Grundareal
28.832 m2
Værelser
6
Antal plan
2
Byggeår
1750
Ombygget
1996
Liggetid
12 dage
Energimærke
F

Rødhøj 53 4550 Asnæs

Charmerende landejendom, som vi vil betegne som en lystejendom, udbydes nu til en meget attraktiv pris.

Ejendommen præsenterer sig som en smuk trelænget rødmalet gård med tilliggende bygninger.

Ejendommen er ideel til hestehold. Den 2,88 hektar store grund, er samlet omkring bygningerne og grunden er indrettet med en ridebane fra 2020 med professionelt lys og hestefolde. I den store hal er indrettet to hestebokse med mulighed for at indrette yderligere to.

Det er ikke blot hestene, som får det godt. I kan rykke ind i en charmerende og lys bolig med fritlagte loftsbjælker og bondehusvinduer. Køkken-alrummet er renoveret i 2018. Det hvide Vordingborgkøkken er med integrerede hårde hvidevarer fra 2019. Herudover har boligen i stueplan to værelser, der hver især har egen indgang, husets badeværelse med toilet og et bryggers med adgang til disponibelt rum. På første sal er der yderligere et værelse og et toilet. Ejendommen har indlagt fiber.

Ude kan I fra husets terrasser nyde den vide udsigt over markerne, hvor der udfolder sig et rigt dyreliv.

Den dejlige parklignende have har som midtpunkt en stor fritliggende swimmingpool, som er omkranset af en kæmpeterrasse, hvor I kan nyde pool-livet og samtidig følge med i, hvad der ellers foregår på ejendommen.

Ejendommen ligger tæt på både Grevinge og Asnæs, hvor der findes børnehave, skole og gymnasium, samt fine indkøbsmuligheder. Der er cykelsti til begge byer. Det tager kun et kvarter i bil at komme til stranden, Geopark Odsherred, eller Holbæk med dens charmerende gågade med cafeer, restauranter og alle former for forretninger.

Vi glæder os til at vise ejendommen frem for jer.


Kontakt os gerne på tlf. 25 555 222 hvis du har spørgsmål til boligen eller kunne tænke dig en fremvisning.