Sagsfakta (SOLGT)

Sagsnummer
38RR-000253
Boligtype
Rækkehus
Boligareal
99 m2
Grundareal
1.052 m2
Værelser
4
Antal plan
1
Byggeår
1974
Liggetid
78 dage
Energimærke
C

Oldvejsparken 142 4000 Roskilde Gevninge

I det populære Gevninge finder du dette charmerende rækkehus. Gennem hoveddøren kommer du ind i en god fordelingsentré med indbyggede skabe. Herfra er der adgang til et flot Kvikkøkken i lyst træ, med undersænket vask i bordpladen. Huset har et dejlig lyst flisebelagt badeværelse med toilet, brusekabine og vaskemaskine. Der er flotte parketgulve i hele huset.

Huset byder endvidere på to gode værelser og en spisestue, der også kan indrettes som værelse. Huset lyse opholdsstue vender ud mod den fantastiske have. Fra stuen er der adgang til en overdækket terrasse, hvorfra man kan nyde den parklignende kuperede have på mere en 1000 kvm med stendiget, træer og buske. En så stor og flot have må siges at være helt usædvanligt for et rækkehus.

Carporten der hører til huset, men som ikke ligger på grunden, er placeret perfekt i forhold til adgang til huset. Med til ejendommen hører endvidere et opbevaringsrum, placeret i bebyggelsens fælles varmerum.

Huset er placeret i et børnevenligt område, tæt på grønne områder med plads til leg. Du har kun få minutters kørsel til Roskilde og på 35 minutter er du i København. Bussen holder lige om hjørnet, ligesom skole og idrætsfaciliteter er tæt på.

Kontakt os gerne på tlf. 25 555 222 hvis du har spørgsmål eller kunne tænke dig en fremvisning.