Sagsfakta (SOLGT)

Sagsnummer
38RR-000242
Boligtype
Rækkehus
Boligareal
114 m2
Udhusareal
7 m2
Grundareal
163 m2
Værelser
5
Antal plan
2
Byggeår
1980
Liggetid
32 dage
Energimærke
C

Nygårdspark 11 3520 Farum

På en af de bedste beliggenheder i Nygårdspark, finder du dette charmerende rækkehus i to plan på 114 velindrettede kvadratmeter.

Fra parkeringspladsen går du ind gennem den charmerende røde havelåge – langs med husets svensk-røde træskur og op til hoveddøren. Allerede nu mærker man at her er et kvarter hvor, det i den grad er lykkedes arkitekten at få sjæl og hygge med ind i boligen og området.

I stueetagen kommer du fra entréen ind i den store stue, der med de store vinduespartier mod haven, er fuld af lys. Fra stuen er der adgang til en fuldstændig ugeneret overdækket terrasse og videre adgang til den hyggelige have afskærmet af hække.

Sælger har i december 2017 indrettet et lækkert lyst køkken med Bosch hvidevarer bestående af indbygget opvaskemaskine, indbygget køl/frys, ovn og induktionskogeplade. Endvidere er køkkenet udstyret med Grohe ”kogende” vandhane, således at der ud over koldt og varmt vand også kan tappes kogende vand fra samme blandingsbatteri.

Fra entréen er der også adgang til gæstetoilet samt huset flotte trappe til første sal.

Første sal består af fire gode værelser, hvor man fra det store soveværelse og et af de mindre værelser, har adgang til en stor balkon, der med dette hus’ beliggenhed, forskudt i forhold til de andre huse, giver en flot udsigt ud over det grønne område.

På første sal finder du også huset badeværelse, velindrettet med toilet, kar og brus, samt praktisk vaskesøjle bestående af tørretumbler og vaskemaskine. Badeværelset er med gulvvarme. Fra 1. sal er der adgang til stort godt loftrum med mulighed for opmagasinering, ligesom der under trappen i stueetagen er et godt depotrum.

Denne bolig er ideel for børnefamilien – gode udenoms arealer med legeplads og stisystemer direkte til skole, idræt, transport butik mv.