Sagsfakta (SOLGT)

Sagsnummer
38RR-000276
Boligtype
Ejerlejlighed
Boligareal
109 m2
Værelser
4
Antal plan
1
Byggeår
2005
Liggetid
62 dage
Energimærke
B

Nimbusparken 9 1 1 2000 Frederiksberg

Reserveret – købsaftale ude!

Fire værelses luksuslejlighed på 109 m2 med to altaner på i alt 18 kvm og mulighed for egen p-plads i kælderen


Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed. Det er enhver ejendomsmæglers mantra. Med denne lejlighed bliver det til fulde opfyldt, men ikke nok hermed, lejligheden i sig selv er også unik.


Når du nærmer dig den i 2006 opførte smukke rødstensbygning med den flotte moderne arkitektur, som lejligheden er en del af, bliver du slået af, at ikke blot denne bygning, men hele områdets arkitektur, er på et meget højt plan.På trods af, at Nimbusparken ligger centralt, med kun omkring 100 m til nærmeste supermarked, fem minutters gang til metrostation og kort afstand til Frederiksberg Centret, som er et af Storkøbenhavns mest populære shoppingområder, så er omgivelserne meget rolige, med mange fine grønne områder og legepladser, og med gåafstand til Frederiksberg Have.


Fra den elegante opgang træder du ind i den store lyse entré, som er bindeled mellem lejlighedens øvrige rum. Det lyse parketgulv er niveaufrit og strækker sig ind i samtlige beboelsesrum.


Til højre finder du et pulterrum og et lyst værelse med vinduer mod sydvest. Til venstre, badeværelset, med gulvvarme, brus, væghængt toilet, og moderne vaskesøjle.


Som nabo til badeværelset ligger forældresoveværelset med masser af skabsplads og direkte udgang til den store sydøst vendte altan. Ved siden af forældresoveværelset er der endnu et lyst værelse, der ligesom forældresoveværelset har vinduer mod sydøst der med sin udsigt får naturen helt ind i lejligheden.Endelig kommer vi til husets hjerte, køkken-alrummet, som er i åben forbindelse med entréen. Køkkenet er et Svanekøkken fra 2016. Køkkenøen med bordplade i granitkomposit og er udstyret med ovn, keramisk kogeplade og en flot nedhængt designemhætte. Mod væggen finder du en massiv egetræsbordplade med nedfældet vask.


Opholdsafdelingen har vinduer såvel mod sydvest som mod sydøst der bevirker et imponerende lysindfald hele dagen.

Stuen har direkte adgang til den store sydvestvendte altan, men også til en sydøst vendt altan med udsigt over grønne områder, sådan at familien om eftermiddagen kan flytte opholdssted fra en altan til en anden, så man kan nyde solen på altanerne så godt som hele dagen.Ejendommen er udstyret med alle moderne faciliteter, f.eks. elevator og parkeringskælder, hvor det er muligt at leje sin egen parkeringsplads for kr. 500 per måned.Kontakt os på tlf. 25 555 222 hvis du har spørgsmål til boligen eller kunne du tænke dig en fremvisning.