Sagsfakta (SOLGT)

Sagsnummer
38RR-000162
Boligtype
Ejerlejlighed
Boligareal
73 m2
Værelser
3
Byggeår
1968
Ombygget
2005
Liggetid
7 dage
Energimærke
C

Neergårdsparken 31 1 4 4000 Roskilde

Her får du en lejlighed, der ligger tæt på Roskildes butikker og bymidte, men samtidig i et grønt område med begrænset trafik og masser af muligheder for udendørs ophold. Lejligheden er både ideel for børnefamilien og som delelejlighed for studerende med nem adgang til byens uddannelsessteder.  

Lejligheden fremstår flot og indflytningsklar fra A til Z. Entréen, badeværelset og køkkenet er med indbygningspot. Badeværelset har muret bruseniche med indbygget praktisk reol. I det hele taget bærer lejligheden præg af at være flot istandsat, med øje for kvalitet og detalje af tidligere ejer, som er tømrermester.

Idet du træder ind af døren til lejligheden, mødes du af den flotte lyse entré, der er belagt med lyst parketgulv ligesom resten af lejligheden, bortset fra badeværelset, der er med flotte kvadratiske klinker.

Fra entréen har du adgang til alle lejlighedens værelser, stue, køkken og badeværelse.

Stuen er med stort lysindfald fra den lukkede altan, der kan åbnes helt op i sommermånederne, og når mørket falder på kan vinduerne foldes til og altanen er nu en hyggelig sommerstue.

Soveværelset er dejligt stort med rigeligt plads til skabe, værelset har en god størrelse med masser af lys. Køkkenet fra HTH er med masser af skabsplads og plads til spisebord mod vinduet.

 

Der er brugsret til et kælderrum, stor parkeringsplads, gratis vaskeri for ejendommens beboere, cykelkælder, værksted m.m.

Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål eller ønsker en fremvisning af lejligheden!