Sagsfakta (SOLGT)

Sagsnummer
38RR-000275
Boligtype
Ejerlejlighed
Boligareal
73 m2
Værelser
3
Antal plan
1
Byggeår
1968
Ombygget
2005
Liggetid
14 dage
Energimærke
C

Neergårdsparken 13 2 1 4000 Roskilde

Købsaftale ude!

Her får du en lejlighed, der ligger tæt på Roskildes butikker og bymidte, men samtidig i et grønt område med begrænset trafik og masser af muligheder for udendørs ophold. Lejligheden er både ideel for børnefamilien og som delelejlighed for studerende med nem adgang til byens uddannelsessteder.


Idet du træder ind af døren til lejligheden, mødes du af den flotte lyse entré med indbygningsspots i loftet og belagt med lyst parketgulv ligesom resten af lejligheden, bortset fra badeværelset, der er med flotte kvadratiske gråtonede klinker.


Fra entréen har du adgang til alle lejlighedens værelser, stue, køkken og badeværelse.


Stuen er med stort lysindfald fra den lukkede altan, der kan åbnes helt op i sommermånederne, og når mørket falder på kan vinduerne foldes til og altanen er nu en hyggelig sommerstue.


Soveværelset er dejligt stort med rigeligt plads til skabe, værelset har en god størrelse med masser af lys. Køkkenet er med masser af skabsplads og plads til spisebord mod vinduet. Lejlighedens badeværelse fremstår flot med indbygningsspots, klinker i grå nuancer og stor brusekabine samt håndklædetørre.Der er brugsret til et kælderrum, stor parkeringsplads, gratis vaskeri for ejendommens beboere, cykelkælder, værksted m.m.Kontakt os gerne på tlf. 25 555 222, hvis du har spørgsmål eller ønsker en fremvisning af lejligheden!