Sagsfakta (SOLGT)

Sagsnummer
38RR-000223
Boligtype
Sommerhus
Boligareal
93 m2
Grundareal
2.639 m2
Værelser
4
Antal plan
1
Byggeår
1992
Ombygget
2003
Liggetid
59 dage

Mosevej 29 4000 Roskilde Ågerup

Ønsker du et charmerende sommerhus i en oase af sø og natur, med en unik beliggenhed kun 30 km fra København og 6 km fra Roskilde så har du chancen nu – oven i købet til en pris under 1,2 millioner kroner. Huset har i de seneste mange år været beboet helårs af sælger, et pensioneret ægtepar.


Det charmerende hus ligger lige ud til en tilvokset sø, som grunden er en del af. Søen kan nemt genskabes ved at fjerne rødderne i bevoksningen.


Huset er et klassisk sortmalet sommerhus i træ og med ståltag. Huset er U formet, således at det er meget ugenert for naboerne og indrettet med flere hyggekroge. Hovedindgangen er i mellembygningen, der indeholder en forstue, som fungerer som hygge- og fjensynsstue. Fra denne er der til venstre adgang til køkken, toilet og to værelse, det ene med udsigt over haven og det storslåede landskab. I dette værelse har der tidligere været brændeovn. Installationerne hertil er til stede, så det vil være muligt at opsætte en ny brændeovn. Den gamle brændeovn medfølger. Går man til højre fra forstuen, kommer man ind i den store stue, med en pragtfuld udsigt, herfra er adgang til endnu et værelse, der bruges som kontor, og til badeværelset.


Fra forstuen er der adgang til en overdækket terrasse, der er fuldstændig ugenert, idet den på tre sider har bygninger og på den fjerde side vender ud mod haven og søen.


Herudover indeholder ejendommen to små bygninger: En meget charmerende isoleret pavillon med indlagt el. Fra pavillonen har man udsigt over det smukke landskab. Den anden er endnu en isoleret bygning, hvor sælger har værksted og opbevarede sin samling af modeltog. Også denne bygning har indlagt el.


På ejendommen findes endvidere en carport.


Huset er el-opvarmet med månedlig udgifter på ca. 2.500 kroner, der inkluderer såvel lys som varme.


Der er indkøbsmuligheder i en velassorteret Fakta beliggende i den nærtliggende landsby Ågerup og i en nyetableret Netto på vejen til Roskilde.Kontakt os gerne for en fremvisning eller ved spørgsmål til boligen.