Sagsfakta (SOLGT)

Sagsnummer
38RR-000284
Boligtype
Ejerlejlighed
Boligareal
69 m2
Værelser
3
Antal plan
1
Byggeår
1900
Liggetid
28 dage
Energimærke
D

Mølle Allé 8 ST tv 2500 Valby

Charmerende tre værelses høj stuelejlighed med perfekt beliggenhed. Ideel som forældrekøb.Lejligheden er centralt og attraktivt beliggende i hjertet af Valby og tæt på de skønne grønne områder i Søndermarken og Frederiksberg Have, som indbyder til gå- og løbeture. Indenfor få minutters gang har du et væld af forretninger og caféer i butikscenteret Spinderiet og på det hyggelige handelsstrøg på Valby Langgade, hvor du også finder det gamle, historiske Valby med bl.a. Nordisk Film. Fra den nærtliggende Valby Station går der S-tog, regionaltog og busser. Det tager dig kun ca. 10 minutter med S-tog og ca. 15 min. på cykel at komme til centrum af København.


Lejligheden er en del af en arkitektonisk meget flot rødstensejendom, hvor stueetagen udvendig er beklædt med grå sten. Ejendommen er sammenbygget med de to naboejendomme, men delvis trukket tilbage i forhold til disse og roligt beliggende i den skønne grønne allé af træer – Mølle Allé.


Lejligheden har en god planløsning og er derfor ideel både i forhold til parret, singlen eller den lille familie med et barn, og er helt perfekt som forældrekøb, idet der er adgang til alle tre beboelsesrum fra entréen.


Fra opgangen træder du ind i entréen, hvor du på højre side har køkkenet med gasblus og gasovn forsynet med bygas.


Til højre finder du endvidere lejlighedens badeværelse med brus og toilet. Væggene og gulvet er beklædt med lyse, tidløse fliser.


Går du til venstre kommer du ind i et værelse med sydvendte vinduer og godt lysindfald og med træer lige udenfor. Den smukke stukkatur over loftslampen er med til at give værelset karakter.


Herfra eller fra entréen kan du komme ind i den meget lyse og hyggelige stue, der – ligesom det første værelse – har vinduer mod syd og den grønne udsigt mod alléen. Her lægger du især mærke til de meget flotte lyse plankegulve, som strækker sig ind i det første værelse.


Går du lige frem i entréen, kommer du ind i lejlighedens store værelse, hvorfra der er udsigt til det meget hyggelige gårdmiljø.


Til lejligheden hører også et pulterrum på loftet.


Den velfungerende ejerforening har flere forslag til kommende generalforsamling hvor af et af dem er et salg af loftet, som så skal indrettes til ejerlejlighed. Et sådan salg vil give køber en række fordele, bl.a. at bagtrappen vil blive inddraget i boligen. Herved vil man få 4-5 m2 ekstra til at disponere boligen.


Fællesgården er hyggelig med grønne beplantninger og bord- og bænkesæt, så den er et yndet samlingssted for beboerne i godt vejr.


Kontakt os gerne på telefon 25 555 222 hvis du har spørgsmål til lejligheden eller kunne tænke dig en fremvisning!