Sagsfakta (SOLGT)

Sagsnummer
38RR-000155
Boligtype
Villa
Boligareal
118 m2
Grundareal
875 m2
Værelser
4
Antal plan
1
Byggeår
1984
Liggetid
9 dage
Energimærke
C

Marsvej 19 4040 Jyllinge

Flot moderniseret klassisk rødstensvilla perfekt beliggende i bunden af lukket villavej.

Her finder du ejendommen, der er lige til at flytte familien ind i. Medmindre du da ikke kommer længere end til den store terrasse, hvor fra sommeren kan nydes omgivet af frugttræer, blomster og buske i en helt ugeneret have.

Efter du har parkeret bilen i ejendommens dobbelte carport, kommer du fra husets hoveddør til boligens store entré, med masser af plads til sko og overtøj. Entréen og fordelingsgangen er belagt med store flotte kvadratiske klinker. Husets lyse stue er godt indrettet med plads til både spisebord og sofahjørne. Om aftenen kan der tændes op i husets hyggelige brændeovn.

I stuen er der adgang til flot åbent Vordingborg-køkken med kogeø. Køkkenet er gennemført fra a til z og indeholder bla. Miele ovn med mulighed for dampstænk og automatisk bagning. Yderligere er der en dampovn fra Miele, 80cm induktionskogeplade fra Miele, espressomaskine fra Miele, vinkøleskab fra Miele samt Miele køleskab. Emhætte og køleskab er også fra Miele.

Gulvet i stue og værelser er Alloc hvid fyr lud laminat plank, et flot gulv med bredde planker.

Til huset hører der hele to gode badeværelser, det ene er der adgang til fra huset store master bedroom. Her er badeværelset udstyret med badekar, brus og toilet. Fra gangen kommer man til husets andet badeværelse med brus og toilet, som der er nem adgang til fra de to lyse børneværelser.

Alle vinduer på nær to er skiftet i 2015 til to lags energiruder. Køkken og hvidevarer er fra 2011.

Fra ejendommen er der adgang til lukket stisystem, hvor du kan gå og cykle direkte til skole, butikker og idrætsanlæg på få minutter, ligesom der ikke er mange minutter til Jyllinge lystbådehavn og Roskilde fjord.


Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål til boligen eller kunne tænke dig en fremvisning!