Sagsfakta (SOLGT)

Sagsnummer
38RR-000346
Boligtype
Villa
Boligareal
154 m2
Grundareal
977 m2
Værelser
5
Antal plan
1
Byggeår
2005
Liggetid
57 dage
Energimærke
B

Lundemarken 5 4000 Roskilde Himmelev

På den nok bedste beliggenhed i Lundemarken i Himmelev udbyder vi dette flotte Eurodan-Hus fra 2005.

For enden af en lille stikvej til Lundemarken helt ugeneret og med udsigt over parken er huset placeret i skøn natur. Fra carporten og det store gæste-parkeringsareal belagt med perlesten, kommer du til husets indgang via den flisebelagte sti. Huset fremstår udvendigt som nyt med en flot el- og tilstandsrapport.

Fra entréen er der adgang til husets store soveværelse, hvorfra du – gennem en stor walk thrue garderobe med masser af skabsplads – kommer til forældrebadeværelset med muret brusekabine, vaskeskab, toilet og spots i loftet. I badeværelset er der ligesom i resten af boligen gulvvarme.

Entréen giver ligeledes adgang til den lyse stue med gulv til loft panoramavinduer og dør ud til en ugeneret hyggelige terrasse, hvor eftermiddags- og aftensolen kan nydes, sammen med den helt fantastiske udsigt over parken.

Fra stuen er der adgang til husets køkken/alrum, der – som stuen – har et godt lysindfald fra det store vinduesparti mod haven, hvor der gennem glasdøren er udgang til terrassen. Køkkenet er med masser af skabsplads, dæmpbare spots i loftet, og karnappen i køkkenets ende åbner op med udsigt og ekstra lysindfald.

Fra alrummet er der adgang til et godt værelse med indbyggede skabe. I husets anden ende er der to gode børneværelser med indbyggede skabe, et godt bryggers med vaskemaskine og tørretumbler samt husets andet badeværelse ligeledes udstyret med muret brusekabine, vaskeskab, toilet og spots i loftet.

Indvendigt er boligen velholdt og kan fint fungere som den er, men en køber har også mulighed for at opdatere ejendommen ved at glatte væggene, der i dag har savsmuldstapet, og lægge trægulve efter eget valg i de rum, der i dag er udstyret med væg til væg-tæpper, men forberedt til 14 mm trægulve. Ejendommen har helt ny fjervarmeunit, installeret i 2020.

Lundemarken er en meget stille villavej med en eftertragtet placering i Himmelev, væk fra støj, tæt på natur, men samtidig med kun 5 minutters gang fra butik, skoler, gymnasie og idrætsfaciliteter.

Går man 5 minutter yderligere, er man ved Roskilde Fjord, ligesom man har Roskilde bymidte indenfor få kilometer og Ros Torv blot et busstop væk.


Kontakt os gerne på tlf. 25 555 222 hvis du har spørgsmål til boligen eller kunne tænke dig en fremvisning.