Sagsfakta (SOLGT)

Sagsnummer
38RR-000353
Boligtype
Villa
Boligareal
181 m2
Kælderareal
45 m2
Garageareal
29 m2
Grundareal
808 m2
Værelser
7
Antal plan
2
Byggeår
1972
Ombygget
1983
Liggetid
3 dage
Energimærke
C

Kirkebakken 12 4621 Gadstrup

I det populære kvarter i Gadstrup udbyder vi nu denne flotte og indflytningsklare rødstensejendom.


Her får du 181 fine boligkvadratmeter og yderligere 45 kvm kælder samt 29 kvm disponible rum (tidligere garage).

Ejendommen imponerer allerede ved indkørslen, med sit flotte sorte tag, der fint matcher de røde mursten og det hvide plankeværk.

Den lyse entré fører dig til boligens fire gode værelser samt to flotte badeværelser. Begge badeværelser er udstyret med væghængte toiletter og aflukket brusekabine. Hertil har det store badeværelse et badekar flot opmuret med de lysbrune klinker, der elegant er benyttet i begge badeværelser.

Såvel fordelingsgangen som bad og køkken er oplyst med indbyggede spots. I gang stue og køkken er der smukke lyse plankegulve i ask med hvidpigmenteret matlak. Der er gulvvarme i stuen, gangen, på badeværelserne og delvist i køkkenet.

Husets charmerende og moderne Vordingborgkøkken er fra december 2020. En fin detalje i køkkenet er det indbyggede emfang i loftet, der medvirker til at give køkkenet sit åbne præg. Fra køkkenet kommer man gennem de dobbelte franske døre ind til stuen/alrummet, der i den grad byder lyset indenfor med sine gulv til loft vinduer mod terrassen og haven.

Terrassen er aflukket med en flot læmur i røde mursten dækket med skråtstillede tegl, og har udgang mod den skønne ugenerede have.

Huset har en god 45 kvm stor kælder, der har adgang til det fri ad en udvendig trappe. Gasfyret findes i et af kælderrummene.

Derudover har ejendommen to gode disponible rum, som sælger har indrettet i den tidligere garage. I begge rum findes el og i det ene af rummene findes både vand, el og afløb.

Boligen ligger kun få minutters gang fra butik/indkøb – ligesom der ikke er langt til station, skole, sport og dejlige naturoplevelser i de nærliggende grønne områder, som f.eks. Gadstrup mose. Kvarteret er kendt for sit gode naboskab – et ideelt område for børnefamilien. København nås på blot 35 minutter i bil, mens Roskilde kun er et kvarter væk.


Kontakt os gerne på tlf. 25 555 222 hvis du har spørgsmål til boligen eller kunne tænke dig en fremvisning.