Sagsfakta (SOLGT)

Sagsnummer
38RR-000249
Boligtype
Villa
Boligareal
193 m2
Grundareal
1.009 m2
Værelser
7
Antal plan
2
Byggeår
1979
Ombygget
1999
Liggetid
43 dage
Energimærke
F

Kirkebådsvej 13 3200 Helsinge Ammendrup

Flot præsentabel villa på 193 kvm med 2 badeværelser og 5 værelser

Med en god beliggenhed for enden af lukket villavej finder du denne villa – der med det tilførte glasparti fremtræder imponerende og arkitektonisk flot.

Haven og dens svungne flisegange til indgang og terrasse giver ejendommen karakter.

Indenfor finder du i stueplan en lys entré med en flot svungen trappe til første sal. To lyse stuer en suite, med klinkegulv og gulvvarme. Første stue fungerer som spisestue med lækkert HTH-køkken. Anden stue er med et stort vinduesparti, der går fra gulv og halvt op i kippen. Det giver et imponerende view til have og himmel. Hyggen kommer fra stuens brændeovn. I stuetagen er der et godt bryggers med vask, vaskemaskine og tørretumbler, samt tre gode værelser og et badeværelse med gulvvarme og toilet.

Fra en af de to flotte trapper i entré og stue, har du adgang til husets 1. sal, der består at et godt stort og lyst alrum, badeværelse med toilet, walk in closet, og to gode værelser, hvoraf det ene tidligere har været brugt til kontor for selvstændig virksomhed. Ejendommen rummer med sin størrelse da også flere muligheder for anvendelse f.eks. til dagpleje eller lignende.

Til boligen hører en skøn ugeneret have med overdækket terrasse samt god garage/værksted.

Placeringen bliver ikke meget bedre i Helsinge, med kort afstand til byens centrum og gågaden, stationen, byens skoler og institutioner via gode stisystemer, tæt på skoven og ikke langt fra den dejlige Tisvildeleje strand.


Kontakt os gerne på tlf. 25 555 222, hvis du har spørgsmål til boligen eller kunne tænke dig en fremvisning.