Sagsfakta (SOLGT)

Sagsnummer
38RR-000265
Boligtype
Ejerlejlighed
Boligareal
104 m2
Værelser
4
Antal plan
1
Byggeår
2006
Liggetid
8 dage
Energimærke
B

Joensuuvej 10 ST th 4000 Roskilde Himmelev

Imponerende lys og flot lejlighed ideel som seniorbolig, som delelejlighed eller til familien.

Den flotte arkitekttegnede ejendom er opført i 2006, hvilket afspejler sig i ejendommens mange faciliteter. Her får du bl.a. en stor parkeringsplads, plads til cykler, et stort lækkert grønt område med bænke samt opholdsfaciliteter og legeplads til børnene.

Fra den lyse entré  er der adgang til et lækkert stort badeværelse med vaskefaciliteter, væghængt toilet, stor brusekabine og gulvvarme. Også den øvrige del af lejligheden har gulvvarme.

På højre hånd er der adgang til lejlighedens tre værelser. De to første kan eventuelt sammenlægges til et stort, da gulvet under væggen er gennemgående, det sidste er lejlighedens lyse soveværelse og går du lige frem, kommer du til den store stue og alrum.

Stuen har fra de store gulv-til-loft vinduer panoramaview ud over det flotte grønne område. Og skal sommeren virkelig nydes, er det blot at rykke fra stuen og ud på lejlighedens terrasse og lille have, der i den grad får sommerluften og det grønne ind i lejligheden.

Det moderne køkken indeholder opvaskemaskine, ovn,  glaskeramisk kogeplade, køle/frys og ekstra lille bordplade mod vinduet.

Lejligheden er helt nyistandsat og indflytningsklar. Til lejligheden hører også et kælderrum.

Lejligheden ligger i Kirsebærparken, et af de mest eftertragtede grønne områder i Trekroner, en grøn oase med flot arkitektur.

Langt fra støj, men alligevel kun få minutters gang fra caféer, butikker, skoler, sport, tog og bus.

Kontakt os på tlf. 25 555 222 hvis du har spørgsmål til lejligheden eller kunne tænke dig en fremvisning!