Sagsfakta (SOLGT)

Sagsnummer
38RR-000278
Boligtype
Villa
Boligareal
95 m2
Udhusareal
60 m2
Grundareal
1.046 m2
Værelser
5
Antal plan
2
Byggeår
1907
Liggetid
8 dage
Energimærke
F

Hvedstrupvej 44 4000 Roskilde Hvedstrup

Reserveret – købsaftale ude!

Beliggenheden fås ikke meget bedre hvis du vil bo naturskønt med en fantastisk udsigt til marker og natur, i den charmerende landsby Hvedstrup, få kilometer fra Roskilde og kun en halv times kørsel fra København.

Som nabo til den smukke landsbykirke, ligger denne klassiske rødstensvilla med skifereternittag. Udover villaen med et beboelsesareal på 95 m2, findes der på ejendommen et hvidmalet anneks på 60 m2.


Går du ind ad den flotte indgangsdør, står du i entréen, hvorfra du til højre kommer ind i den store lyse stue med en fin udsigt. Går du til venstre, kommer du ind i et værelse med god skabsplads.


Fra stuen er der adgang til køkkenet der er stort nok til en lille spiseplads til familien.


Fra køkkenet er der adgang til bryggerset, som også har en indgangsdør til det fri, således at børnene kan komme denne vej ind og stille deres våde gummistøvler her.


Fra bryggerset er der adgang til husets badeværelse og toilet.


I bryggerset findes trappen til 1. sal. Fra trappen træder du op på en repos, hvorfra du kommer ind i et stort repos, der forbinder de to værelser på 1. sal. Begge værelser har godt lysindfald fra store vinduer.


Ved indgangspartiet er der indrettet en hyggelig terrasse. På den anden side af huset findes endnu en stor terrasse med et dejligt drivhus der kan forlænge sommeraftener. Den store parklignende have er hyggelig og ugeneret.


Annekset er en historie for sig. Der er tale om en meget smuk hvid bygning med store herskabelige rødmalede staldvinduer i såvel facade som gavl, renoveret for ca. 10 år siden med bl.a. nyt tag og døre.  Det vil være oplagt til mange forskellige slags anvendelse som f.eks. værksted.


Den velbeliggende store grund (mere end 1000 m2) er udnyttet meget fint.Du har kun 3 km til Ågerup butikstorv eller 5 min i bil og kun 8 km til motorvejstilkørslen ved Ikea.Kontakt os gerne på tlf. 25 555 222 hvis du har spørgsmål eller kunne tænke dig en fremvisning.