Sagsfakta (SOLGT)

Sagsnummer
38RR-000341
Boligtype
Villa
Boligareal
175 m2
Kælderareal
39 m2
Grundareal
704 m2
Værelser
5
Antal plan
2
Byggeår
1969
Liggetid
20 dage
Energimærke
D

Horseager 19 2670 Greve

Helt ugeneret for enden af lukket børnevenlig villavej finder du denne bolig på hele 175 kvm og hertil kommer 39 kvm anvendelig kælder, samt carport og skur.

Boligen kan fint fungere, som den er, men køber har også mulighed for at sætte sit præg på de 175 kvm bolig f.eks. ved en renovering af køkkenet og det ene badeværelse.

Sælger har allerede været i gang med en renovering af ejendommen. Taget er således nyt, lagt i efteråret 2020, ligesom det ene badeværelse er renoveret i 2015.

Du får her en bolig med mange muligheder – indholdene entré med adgang til det flotte badeværelse fra 2015 med brus, toilet, elegant vaskeskab, gulvvarme samt indbyggede loftsspots. Adgang til fordelingsgang til husets tre store værelser hvor soveværelset er med udgang til den overdækkede terrasse. Derudover har du fra fordelingsgangen adgang til husets andet badeværelse i oprindelig stil, udstyret med badekar, toilet og brus. I denne ende af boligen finder du også husets køkken-alrum – med masser af bord og skabsplads.

I den anden ende af boligen finder du den store lyse stue – hævet i forhold til pejsestuen, der ligger i forlængelse af stuen. Her giver de røde sten og pejsen den perfekte ramme for hyggeligt samvær.

Gennem den store glasskydedør i pejsestuen er der adgang til husets pragtfulde overdækkede terrasse i italiensk-fransk stil med søjler og slyngplanter. Herved får du udvidet pejsestuen og den tid, hvor du kan nyde sommerens udendørsliv på terrassen.

Fra stuen er der via den stilfulde spindeltrappe adgang til husets 39 kvm store kælder, der er udstyret med et lille køkken med vask, køleskab og opvaskemaskine, hvilket gør rummet ideelt til fester mm. Gulvet er klinkebelagt og med gulvvarme.

Rundt om den skønne ugenerede have er der i foråret 2020 plantet en hæk bestående af hvide syrener.

Kvarteret er kendetegnet ved et utrolig godt naboskab – her holdes der vejfester, og man hjælper hinanden.

Fre boligen kan du komme til København i bil på kun 22 minutter, og der er 5 minutters cykeltur til Hundige eller Greve St.

Rundt om hjørnet finder du Hundige Strandpark med den skønneste badestrand, og shopping og caféliv kan nydes i Waves og Greve Midtby, også kun få minutter væk.

Krogårdskolen er en populær folkeskole i området, ligesom der er rig mulighed for at dyrke sport i f.eks. Greve idrætscenter og Greve svømmehal.


Kontakt os på telefon 25 555 222 hvis du har spørgsmål til boligen eller kunne tænke dig en fremvisning!