Klik for at se billeder


Klik for at se plantegninger

Sagsfakta

Sagsnummer
38RR-000261
Boligtype
Villa
Boligareal
157 m2
Grundareal
881 m2
Værelser
6
Antal plan
1
Byggeår
2019
Liggetid
108 dage
Energimærke
A2015
Ejerudgift
4538 kr./md.
Udbetaling
230.000 kr.
Forbrugsafhængige udgifter
288 kr./md.
Kontantpris
4.575.000 kr.

Holmehøjen 53 4000 Roskilde Gundsømagle

Reserveret – købsaftale ude!


I den attraktive nye udstykning Homehøjen i Gundsømagle udbydes denne eksklusive nybyggede villa.


Her er der tænkt på alt: arkitekturen, indretningen, materialerne, energiforholdene og det indendørs miljø.

Her får du 157 kvm bolig og dertil en indbygget dobbeltgarage på 46 kvm.

Huset er opført i mursten i forskellige grålige nuancer, som giver huset karakter. Taget er lagt med sorte tegl.

Fra entreen har du direkte adgang til det højloftede alrum, der kombinerer køkken og stue, og hvorfra der er udgang til den store terrasse, som på denne måde bliver en udvidelse af stue/alrum i sommerhalvåret.


Det flotte svanekøkken med den 80 cm store keramiske kogeplade og to ovne, hvoraf den ene er en kombinationsovn (mikro/almindelig ovn), viser kvaliteten af det materialevalg, som er gennemgående i huset. I samtlige værelser og i det store køkken-alrum er der f. eks flotte lyse Pergo gulve i New England Oak. Ligeledes er loftet forsynet med akustikplader til optimering af inde miljøet.


I den ene ende af huset finder du forældresoveværelset med masser af skabsplads og med direkte adgang til det stilfulde badeværelse med væghængt toilet og brusekabine afskærmet med glasvæg. Vægge i vådzone og gulve er beklædt med store rektangulære fliser i en grå nuance.


I den anden ende af huset findes yderligere to store lyse værelser og husets andet badeværelse, også med brusekabine afskærmet med glas og væghængt toilet.


Der er adgang direkte fra den store dobbelt-garage til boligen gennem husets bryggers, der er er udstyret med vaskemaskine og tørretumbler og et praktisk bord til aflægning, samt vask. Her finder du også ’maskinrummet’ til jordvarmeanlægget.

Overalt i boligen er der gulvvarme, der forsynes af jordvarmeanlægget, som er kendt for at være dyrt at installere, men billig og stabil i drift og nok den mest miljøvenlige energiform. Herudover er der ikke grimme installationer, som ved solceller og luft varmepumper.


Huset har en af de bedste beliggenheder i udstykningen – med frit udsyn ud over de åbne marker og den lille skov.


Der er indkøbsmuligheder i den lokale brugs, skal der handles mere, er der kun få minutters kørsel til det velassorterede Jyllingecenter og 15 km kørsel til Roskilde med dens mange indkøbs- og kulturtilbud.

Er du glad for naturen er her mange muligheder vor vandreture, f.eks. ved Gundsømagle Sø med dens fugletårn eller langs Roskilde Fjord i Jyllinge, hvor sejlsport og fiskeri skaber liv.

Mange beboere i Gundsømagle arbejder i København, og kører på hverdagene de 30 km hertil.

Også børnene og de unge trives i Gundsømagle. Der er flere skoler i nærområdet og gode muligheder for at dyrke sport i bl.a. idrætshallen, det store oplyste fodboldanlæg og den dejlige, moderniserede svømmehal i Jyllinge.


Har du spørgsmål til boligen eller kunne du tænkte dig en fremvisning, så tøv ikke med at kontakte os på tlf. 25 555 222

Bestil fremvisning, salgsdokumenter eller giv et bud