Sagsfakta (SOLGT)

Sagsnummer
38RR-000236
Boligtype
Villa
Boligareal
165 m2
Kælderareal
87 m2
Grundareal
988 m2
Værelser
5
Antal plan
2
Byggeår
2004
Liggetid
17 dage
Energimærke
C

Grønningen 3 4000 Roskilde Himmelev

Med udsigt over Roskilde fjord og på en af Roskildes bedste adresser udbydes denne arkitekttegnede liebhaverejendom fra 2004 til salg.

Her er tale om kvalitet helt ned til mindste detalje og en af kvarterets flotteste ejendomme, tegnet til sælger af Mannik & Storm. Bygherre var entreprenør og har bestemt ikke sparet på noget, det ser man allerede inden man når husets indgang, og ser den fantastisk flotte arkitekttegnede have i flere niveauer.

Der er god plads til to biler i huset store garage placeret i husets kælder, hvor du også finder et stort hobby / værkstedsrum.

Husets gæster bydes velkommen af en imponerende brostensbelagt adgangsvej til husets elegante hoveddør.

Fra entréen har du adgang til huset smukke alrum, der består af to stuer i hvert sit niveau. Her har du gennem de store vinduespartier fri udsigt over Roskilde fjord, ligesom du kan åbne op til husets dejlige terrasse og have. Der er egetræsplankegulve i både alrum, gang og værelser, ligesom der i hele stueetagen er gulvvarme. I vintermånederne spredes der hygge og varme fra den lukkede pejs centralt placeret mellem vinduespartierne.

Køkkenet ligger i forlængelse af stuen og er udstyret med hårde hvidevarer fra Miele og Siemens, her kan bl.a. nævnes indbygget vinkøleskab og espressomaskine. Den stilfulde køkken-ø fungerer både som bordplade og spiseplads – oplagt til at nyde morgenkaffen og udsigten over Roskilde fjord igennem panoramavinduerne i køkkenet. På en varm sommerdag kan man benytte køkkenets dør ud til en charmerende overdækket terrasse – eller gå op ad trappen til den helt unikke tagterrasse, som huset også er udstyret med.

Fra alrummet er der adgang til, såvel husets master bedroom, hvor arkitekturen igen imponerer med vinduet placeret i kip, som til husets store lyse badeværelse, der både rummer muret brusekabine og spa, ligesom den eksklusive undersænkede vask i marmorbordpladen og vaskeskabet vidner om kvalitet i særklasse.

I den anden ende af boligen finder du to gode værelser og husets andet badeværelse udstyret med væghængt toilet og muret brusekabine, samt vask i samme stil og kvalitet som husets første badeværelse.

I denne ende af huset, findes også et bryggers udstyret med tørretumbler, vaskemaskine og bordplade med undersænket vask, samt masser af skabsplads, og selvfølgelig en yderdør, så børnene kan komme ind her og stille deres gummistøvler.


Huset er udstyret med IHC- el og alarm og centralstøvsuger. Alle indvendige døre er massive og med Arne Jacobsen håndtag. Alt træ er i maghoni og huset er fuldmuret med speciel brændte Pedersen sten. Alle tagrender og nedløb er i kobber.

Huset ligger på den eftertragtede Grønningen – på toppen af Himmelev og med den ene side mod fjorden og den anden mod parken, der omgiver Comwell Roskilde. Her er der skøn natur, formidabel udsigt og få minutters gang til en badetur – ligesom skoler og institutioner ligger lige om hjørnet godt forbundet med områdets stisystemer.


Kontakt os gerne på tlf. 25 555 222 hvis du har spørgsmål til boligen eller kunne tænke dig en fremvisning.