Sagsfakta (SOLGT)

Sagsnummer
38RR-000340
Boligtype
Ejerlejlighed
Boligareal
71 m2
Værelser
2
Antal plan
1
Byggeår
1968
Ombygget
1996
Liggetid
3 dage
Energimærke
D

Gartnervang 30 1 tv 4000 Roskilde

Lys lækker lejlighed med central placering i Roskilde – her er du er tæt på alt!

Perfekt til forældrekøb, det unge par, den studerende med flere!

Med central placering nær centrum og udsigt til flotte grønne arealer, som er en del af fællesarealerne, samt gode gratis parkeringsmuligheder for dig og dine gæster på ejerforeningens store parkeringsplads.

Her er får du en indflytningsklar lejlighed, flot istandsat med lyse parketgulve, linoleum i køkken og klinker på badeværelset.

Lejligheden, der er niveaufri, består af en fordelingsentré med adgang til badeværelse, køkken, stue og soveværelse.

Køkkenet er lyst med skabe og greb i minimalistisk design der passer godt til den moderne indretning. Ovnen er med glaskeramisk kogeplade. Herudover medfølger, opvaskemaskine, emhætte og køle-fryseskab. Der er dobbelt køkkenvask.

Soveværelset er i en god størrelse hvor sælger har fået plads til både børneseng, stort skab samt dobbeltseng.

Den store kombinerede opholds- og spisestue har vinduer i hele den ene vægs længde. Dette skaber masser af lys i stuen, hvorfra der er udgang til en lukket østvendt altan i hele lejlighedens bredde. Vinduerne er forskydelige, så der kan åbnes op i godt vejr.

Herved får du 10 ekstra kvadratmeter, som ikke mindst om sommeren, gør lejligheden særlig attraktiv med sol i eftermiddags og aftentimerne.

Badeværelset er elegant designet med flotte kvadratiske fliser på gulvet i mørk antracit samt mørke rektangulære fliser i brusekabinen, der er udstyret med troperegns loftbruser samt løst bruse hoved. Brusekabinen har glasvæg mod håndvasken og forhæng mod den del af badeværelset, hvor vaskemaskinen er monteret. Badeværelset er endvidere udstyret med indbyggede spots i loftet, forkromet håndklædetørrer, vaskemaskine, moderne vaskeskab med skuffer samt morderne softline stikkontakter.

Lejligheden er blevet renoveret med faldstamme og nye vandrør.

Der er brugsret til kælderrum, cykel kælder, tørrekælder, legeplads og mulighed for leje af carport. Husdyr er ikke tilladt.

Kvarteret er roligt og i gåafstand til Roskildes caféer, butikker og Roskilde station.


Har du spørgsmål til lejligheden – eller kunne du tænke dig en fremvisning, så kontakt os gerne på tlf. 25 555 222