Sagsfakta (SOLGT)

Sagsnummer
38RR-000252
Boligtype
Ejerlejlighed
Boligareal
41 m2
Værelser
1
Byggeår
1967
Ombygget
1996
Liggetid
147 dage
Energimærke
C

Gartnervang 12 3 mf 4000 Roskilde

Lys lækker lejlighed med central placering i Roskilde – her er du er tæt på alt!

Perfekt til forældrekøb, kæresteparret, den studerende med flere!


Her får du både central placering nær centrum og udsigt til flotte grønne arealer fra vinduerne, som er en del af fællesarealerne, samt gode gratis parkeringsmuligheder for dig og dine gæster på ejerforeningens store parkeringsplads.

Lejligheden er lige til at flytte ind i – den femstår flot og velholdt.


Lejligheden består af fordelingsentré til badeværelse, køkken, stue og rum adskilt fra stue med skillevæg der ikke er ført helt til loft.

Køkkenet er lyst, med mulighed for spiseplads mod det store vindue og er indrettet med hvidolieret bordplade, glaskeramisk kogeplade med induktion, opvaskemaskine, design emhætte samt køleskab. Gulv, ovn og glaskeramisk kogeplade, i køkkenet, er fra 2018.


Fra den lyse stue er der udgang til stor lukket altan – der giver lejligheden yderligere 10 gode kvm særligt om sommeren.


Badeværelset, i en god størrelse, er med nyere toilet, vaskeskab og højskab i højglans hvid. Yderligere er der nyere lampe og spejl.


Lejligheden er netop blevet renoveret med faldstamme og nye vandrør.


Der er brugsret til kælderrum, cykelkælder, tørrekælder, legeplads og mulighed for leje af carport. Husdyr er ikke tilladt.


Kvarteret er roligt og i gåafstand til Roskildes caféer, butikker og station.Har du spørgsmål til lejligheden – eller kunne du tænke dig en fremvisning, så kontakt os gerne på tlf. 25 555 222