Haven / ejendom
Indkørsel
Ejendommen
Entré
Stue
Stue
Stue
Stue
Stue
Stue
Køkken
Køkken
Køkken
Bryggers
Toilet
Værelse
Værelse
Værelse
Badeværelse
Badeværelse
Terrasse
Terrasse
Terrasse
Indkørsel
Billeder
Plantegning
Kort

Fruervej 26, 4621 Gadstrup

Med en af de absolut bedste beliggenheder i det populære villakvarter i Gadstrup, for enden af en lukket vej, udbydes nu denne skønne villa.
Udvendigt fremstår den 133 kvm store bolig flot, med nem og dejlig have. Der er indkørsel med plads til flere biler foran boligens kombinerede carport og skur på i alt 24 kvm.
Indvendigt fremstår boligen i god stand. Der er ikke ændret på den oprindelige indretning, en køber har således mulighed for at indrette sig præcis som ønsket.
Fra hoveddøren kommer du ind i en lille praktisk entre, der er indrettet så man kan hænge sit overtøj. Går du videre frem er du i en gang, hvorfra der adgang til køkkenet til højre, stuen lige frem og en lille fordelingsgang samt et gæstetoilet med vask til venstre.
Fordelingsgangen giver adgang til to gode værelser et badeværelse med brusebad, håndvask og badekar samt et mindre værelse, der nemt vil kunne gøres større ved at flytte skabsvæggen.  
 
Det lyse køkken har et stort vindue mod indkørslen og er indrettet med en hyggelig spisekrog. Det flisebelagte bryggers ligger i forlængelse af køkkenet og med dør ud mod have og carport. Bryggerset er praktisk indrettet med vask, vaskemaskine og kummefryser. Her findes også husets gasfyr.  
 
Gang og stue er belagt med flotte parketgulve (lamelparket). Stuen ligger placeret ideelt mod syd, og får masser af lys ind fra vinduespartierne mod vest og syd. Fra terrassedøren er der adgang til en skøn flisebelagt terrasse afskærmet af en charmerende lille hæk.  
 
Gå ud i din have fra terrassedøren og lad dig betage af et farverigt tæppe af roser og tulipaner, der pryder din vej. Haven er ikke bare smuk, den er også let at vedligeholde, takket være dens naturlige balance og varierede flora.  
 
Når du fortsætter din havevandring, vil du opdage blomstrende buske og træer. Fra de delikate lilla syrener til det majestætiske blodblommetræ og det unikke akacietræ, der skaber en spændende lysfyldt skygge.  
 
Glem ikke frugterne af dit havearbejde, bogstaveligt talt. Hindbær, stikkelsbær, ribs og brombær venter på at blive plukket og nydt. Og det store æbletræ, der pryder sydvest, bærer tre forskellige æblesorter.
 
Men haven byder ikke kun på frugt og blomster; den er også hjemsted for sjældne perler som det smukke mandeltræ, der blomstrer med lyserøde blomster og giver en årlig høst af velsmagende mandler. Og hvad med rododendronbedet i tre farver, der skaber et malerisk hjørne mod sydøst? For ikke at nævne de to vinranker, der slynger sig omkring. En på terrassen, og en i drivhuset.
 
I haven kan du altid finde et solrigt spot at nyde.
 
Villakvarteret omkring Fruervej er et idyllisk og fredeligt kvarter med en uovertruffen beliggenhed tæt på skole og idrætshal.
 
Med kun få minutters gang til skolen ad en sikker sti uden veje at krydse er dette hjem ideelt for børnefamilier. Beliggenheden for enden af en stille stikvej giver børnene plads til at lege uforstyrret.  
 
Området byder på enkel adgang til offentlig transport med tog- og busforbindelser til Roskilde og Køge på få minutter. To motorveje, Holbækmotorvejen og Køge Bugt Motorvejen, giver hurtig adgang til omkringliggende områder.
 
Tre børnehaver og den velrenommerede Gadstrup Skole sikrer en god start på uddannelsen for børnene.
 
For de aktive er Ramsødalen og Gadstrup Mose ideelle til udendørs aktiviteter med let adgang til et fredet naturområde og Ramsøhallen, der tilbyder et moderne motionscenter og en bred vifte af sportsaktiviteter.
 
Indkøbsmuligheder er også lige rundt om hjørnet med Daglig Brugsen i Gadstrup og en Rema 1000 nær Snoldelev.
 
Gadstrup er kendt for gymnastikholdenes høje niveau og har aktive spejderkorps, der beriger det lokale fællesskab.
 
Oplev det bedste af ”landsbylivet” kombineret med moderne bekvemmeligheder i denne skønne bolig på Fruervej.
 
 
Kontakt os gerne på tlf. 25 555 222 hvis du har spørgsmål eller ønsker en fremvisning! 
Boligtype
Villa
Kontantpris
2.595.000 kr.
Tjek boliglån
Boligareal
133 m2
Grundareal
750 m2
Antal rum
5
Byggeår
1976
Ejerudgift pr. md.
2.547 kr.
Energimærke
D
Sagsnummer
380000087

Kontakt os

Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Vælg venligst en dato
Mange tak for din besked, vi kontakter dig for at aftale nærmere
Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail såfremt du har bedt om det
Mange tak for dig bud, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.