Klik for at se billeder


Klik for at se plantegninger

Sagsfakta

Sagsnummer
38RR-000227
Boligtype
Helårsgrund
Boligareal
28 m2
Altanareal
12 m2
Grundareal
1.024 m2
Værelser
2
Antal plan
1
Byggeår
1959
Ombygget
1971
Liggetid
76 dage
Ejerudgift
1414 kr./md.
Udbetaling
35.000 kr.
Kontantpris
695.000 kr.

Englerup Gade 17 4060 Kirke Såby Englerup

Unik helårsgrund eller fritidshus – her er frit valg.

Højt hævet og med en fantastisk udsigt ud over den smukke natur finder du denne sjældent udbudte helårsgrund beliggende helt i bunden af den lukkede bivej. Ejendommen er en del af det charmerende kvarter i Englerup, der består af smukke gamle byhuse og bindingsværksejendomme.

To sider af grunden vender mod markerne, der er fredet område og er således helt ugeneret.

Grunden er en kuperet naturgrund med masser af træer og fald mod marken – grund og udsigt fås ikke meget bedre, her er tale om liebhaveri.

På grunden ligger et dejligt Jeppesen fritidshus med tilhørende anneks, ideelt som opholdsrum mens du bygger din nye drømmebolig.

Det er muligt at bevare fritidshus-status, hvis man bibeholder fritidshuset som det er. Det er dog oplagt at opføre et helårshus på grunden og bruge sommerhuset som et godt anneks.

Her bliver du en del af den charmerende by Englerup, der med sine gode stisystemer til Ryegaard skovene og Isefjorden giver de bedste muligheder for oplevelser og gåture i naturen. Her er både børnehave og vuggestue inden for få kilometer samt skolebus til Bramsnæsvig skole.

Du har kun 19 min til Roskilde, og på et øjeblik er du på motorvejen mod København. De daglige indkøb kan klares i den lokale Netto, eller du kan køre de 11 minutter til Holbæk Mega center, hvor du finder alt fra Elgiganten til Bauhaus i alt 40 butikker på et sted.

Der er god offentlig transport med kun 6 minutters gang til busstop. Efter en time og 20 minutter står du på Hovedbanegården.


Kontakt os gerne for en fremvisning.


Bestil fremvisning, salgsdokumenter eller giv et bud