Sagsfakta (SOLGT)

Sagsnummer
38RR-000280
Boligtype
Villa
Boligareal
109 m2
Kælderareal
35 m2
Grundareal
735 m2
Værelser
4
Antal plan
2
Byggeår
1954
Ombygget
1971
Liggetid
76 dage
Energimærke
E

Dronning Sofies Vej 101 4000 Roskilde

I det attraktive konge – dronning kvarter, beliggende i en grøn oase, lige ved den dejlige eng med græssende får, finder du denne bolig tegnet af arkitekt Arne Hoff-Møller.


Huset har sælger fået beklædt med gule skaller – således at det i dag fremstår som et gulstenshus. Ligeledes er der lagt sort ståltag på det oprindelige eternittag og opsat sorte tagrender, der giver en flot kontrast til de gule sten. Huset præsenterer sig i det hele taget flot, og kategoriseres da også som værende i god stand i forhold til sin alder i tilstandsrapporten.


Indvendigt fremstår huset oprindeligt, men fuld brugbart. En renovering kan derfor udføres i de etaper en køber ønsker, med mulighed for at bo i huset under arbejdet.


I boligen findes en fordelingsentré, hvorfra der er adgang til bad, køkken, værelse og stue. Herudover er der yderligere et værelse og en stue, med hyggelig brændeovn og med udgang til et flisebelagt skønt orangeri i glas. Her kan sommeraftenerne nydes med fri udsigt til den meget charmerende have.


Der er adgang til husets 35kvm store kælder både udefra og indefra. Til huset hører en garage, hvor der udover bilen også er plads til opbevaring.I forlængelse af garagen findes en dejlig overdækket terrasse.Boligen forsynes med fjernvarme.Her får du en bolig på en af Roskildes mest attraktive villaveje, tæt på centrum, skoler, idræt, caféer og butikker.Kontakt os gerne på tlf. 25 555 222, hvis du har spørgsmål til boligen, eller kunne tænke dig en fremvisning.