Sagsfakta (SOLGT)

Sagsnummer
38RR-000332
Boligtype
Ejerlejlighed
Boligareal
97 m2
Værelser
4
Byggeår
1913
Ombygget
1977
Liggetid
62 dage
Energimærke
F

Borgediget 20 2 tv 4000 Roskilde

Skøn 4-værelses herskabslejlighed beliggende øverst i Borgediget 20. En af de absolut mest centrale beliggenheder i Roskilde.


Allerede ved indgangen til opgangen vidner den flotte hoveddør med træudskæringer om et detaljeorienteret kvalitetsbyggeri. Øverst, 2. tv. finder du denne herskabslejlighed med originalt massivt plankegulv, originale massive døre med udskæringer og højt til loftet.


Indgangen til lejligheden fører til en fordelingsgang hvorfra der er adgang til alle lejlighedens rum. Et badeværelse i tidløse hvide klinker, med vask, toilet og brus. To lyse stuer en suite adskilt af en smuk fransk dobbeltdør. Et mindre værelse og et stort soveværelse med flotte indbyggede skabe med skydelåger.


Køkkenet fra 2017 er i et lækkert mørkt/lyst design, med stor induktionskogeplade, designemhætte og svævende bordplade.

Lejligheden er med masser af lys – både fra de lydisolerede vinduer mod Borgerdiget og fra vinduerne i værelserne og køkkenet med udsigt til ejerforeningens dejlige fælles have, ejeren har brugsret til.


Ejendommen har i 2020 fået lagt nyt tag og udskiftet vinduer, ligesom ejendommen er efterisoleret.

Som beboer i Roskilde har man mulighed for to parkeringslicenser de koster pt. 600 kr. årligt og har man bil kan man således nemt parkere på den offentlige parkeringsplads rundt om hjørnet.


Til lejligheden hører depotrum. Hund er tilladt med bestyrelsens tilladelse.


Her er du tæt på alt! Går du op af Borgediget kommer du til Roskilde Station, og går du så rundt om hjørnet, er du på gågaden med dens mange caféer, restauranter og butikker. På trods af den centrale beliggenhed får du her en bolig uden støj, endda med udsigt til den dejlige fælleshave i det lukkede gårdmiljø.

Du har kun 25 minutter med tog til Hovedbanegården – 5 minutters cykelafstand til RUC og Roskildes mange tilbud af kultur, idræt og oplevelser lige udenfor døren.


Kontakt os gerne på tlf. 25 555 222 hvis du har spørgsmål eller kunne tænke dig en fremvisning.