Sagsfakta (SOLGT)

Sagsnummer
38RR-000319
Boligtype
Ejerlejlighed
Boligareal
62 m2
Værelser
2
Byggeår
1903
Ombygget
1982
Liggetid
85 dage
Energimærke
E

Borgediget 14B 1 th 4000 Roskilde

Helt sublimt centralt beliggende 2-værelses lejlighed.


Denne skønne 2 værelses 1. sals ejerlejlighed udbydes nu til salg i det helt centrale Roskilde med en fantastisk beliggenhed på Borgediget 14. Her er du tæt på alt! Går du op af Borgediget kommer du til Roskilde Station, og går du så rundt om hjørnet, er du på gågaden med dens mange caféer, restauranter og butikker. På trods af den centrale beliggenhed får du her en bolig uden støj, endda med udsigt til den dejlige fælleshave i det lukkede gårdmiljø.


Boligen er indrettet med en god entré, hvorfra du har adgang til lejlighedens hjerte, en stue, der med sin loftshøjde og sit store lysindfald kommer til at virke endnu større og herskabelig. Loftshøjden har du i hele lejligheden. Fra entréen har du ligeledes adgang til soveværelset og køkkenet. Soveværelset er dejligt lyst og med den ene væg indrettet som skabsvæg.


Køkkenet er i moderne stil – godt med skabsplads og med kvalitetshvidevarer. Fra køkkenet er der adgang til et stort badeværelse, der på en elegant måde har fået integreret både vaskemaskine og tørretumbler under bordpladen med underlimet vask. Badeværelset er lyst og minimalistisk holdt i sort og hvidt med væghængt toilet, muret bruseniche og indbyggede spots i loftet.


Her har du kun 25 minutter med tog til Hovedbanegården – 5 minutters cykelafstand til RUC og  Roskildes mange tilbud af kultur, idræt og oplevelser lige udenfor døren.Kontakt os gerne på tlf. 25 555 222 hvis du har spørgsmål eller kunne tænke dig en fremvisning.