Sagsfakta (SOLGT)

Sagsnummer
38RR-000367
Boligtype
Sommerhus
Boligareal
47 m2
Udhus
18 m2
Grundareal
1.000 m2
Værelser
3
Antal plan
1
Byggeår
1972
Liggetid
64 dage

Askø Strandvig 115 4942 Askø

Charmerende sommerhus på den skønne naturø Askø på 47 boligkvadratmeter med 10 kvm anneks medregnet, men uden de cirka 21 kvm isoleret tilbygning bestående af en skøn havestue. Du får altså i virkeligheden velindrettede 68 kvm at boltre dig på.


Det mørkeblå sommerhus er indrettet med stort soveværelse, velfungerende køkken og hyggelig stue med fritlagte bjælker og loft til kip – i loftet er der monteret flere Velux vinduer så lyset strømmer ind fra alle vinkler. Det smukke lysindfald, kan du også nyde i den skønne isolerede havestue, der med sine gulv til loft panoramavinduer tager naturen helt ind i stuen – en unik tilbygning.


Fra havestuen er der adgang til husets store træterrasse – der også er forbindelsen til ejendommens hyggelige anneks hertil kommer et charmerende udhus – i alt giver det huset masser af sovepladser. Terrassen er omkranset af elefantgræs, der giver læ og ro, når aftensmaden nydes under parasollerne.


Den store have ligger helt ugeneret, omgrænset af fyldig bøgehæk – og som en hjørnegrund.


Vil du have et skønt sommerhus omgrænset af skøn natur, i et utroligt børnevenligt miljø, med kun få minutters gang til hav og strand – så er det her huset for dig.


Askø ligger i Smålandshavet, nord for Lolland. Askø-Lilleø er forbundet med en 750 m lang dæmning. Der er p.t. 44 fastboende. Der er ca. 25 minutters færgesejlads fra Bandholm på Nordlolland. Se evt. mere på www.lollandfaergefart.dk

Om sommeren stiger antallet af beboere betydeligt, her er 261 sommerhusgrunde med ca. 230 sommerhuse. Desuden en del helårsboliger med fritidsstatus.

Her har man mulighed for at slappe af – glemme hverdagens jag – nyde den skønne natur og fuglelivet – eller sit otium i fred og ro, men også et sted, hvor der er plads til børn.

Askø er dog smukkest, når frugttræerne blomster om foråret, når badevandet er tilpas om sommeren, eller når boderne er fulde af nyhøstet frugt, sensommerens honning og alle de særlige produkter, som de fastboende laver i pagt med naturen og miljøet. Selv om vinteren, hvor sneen ligger ud over markerne, er her smukt. Det specielle lys, som havet giver ind over Askø, giver en harmoni og fred.

Solopgang og solnedgang er minutter, der altid er værd at nyde


Kontakt os gerne på tlf. 25 555 222 hvis du har spørgsmål til boligen eller kunne tænke dig en fremvisning.