Klik for at se billeder


Klik for at se plantegninger

Sagsfakta

Sagsnummer
38RR-000103
Boligtype
Ejerlejlighed
Boligareal
164 m2
Værelser
5
Byggeår
1890
Liggetid
310 dage
Energimærke
D

Djalma Lunds Gård 11 4000 Roskilde

Dette er en test-sag – ejerlejligheden er ikke til salg!

Helt nyetableret luksuslejlighed i charmrende bindingsværks-ejendom midt i Roskilde. I hyggelige Djalma Lunds Gård  finder du denne lejlighed som sælger har etableret i en tidligere erhvervsejendom. Du kan ikke bo mere centralt i Roskilde – du er tæt på alt!

Ved den separate indgang til lejligheden i stueetagen mødes du af et imponerende view op igennem lejligheden med kig til himlen. Lejligheden, som ud over at være i to etager, også er i flere niveauer består af 3 værelser, to stuer, et gæstetoilet, et stort badeværelse, bryggers, depotrum og køkken.

Over alt i lejligheden finder du fritlagte bjælker og i stuen fremstår bindingsværks muren i rå sten uden puds hvilket der i den grad bidrager til den hyggelige atmosfære der hersker i lejligheden. Der er nye rationel vinduer i hele ejendommen ligesom der er nye ask plankegulve med hvidpigmenteret matlak. Der er digitalt styret gulvvarme i alle rum og et omfattende IHC system til at styre alt el og lys i lejligheden. Alle Velux tagvinduer kan åbnes elektrisk ligesom gardiner kan rulles for elektrisk. Prikken over iét er den lækre tagterrasse med indgang fra 2.sal, hvor du helt ugeneret midt i Roskilde kan nyde sol fra morgen til aften mens du har direkte udsigt til Roskilde Domkirke.

Lejligheden har et højt sikkerhedsniveau i form af digitale låse, videoovervågning i alle rum, sikkerhedsdør, alarm i højeste sikkerhedsklasse samt røgkanon.